Канал Viasat Nature обележава светски дан животиња

среда, 03. 10. 2018. у 15:59

Канал Viasat Nature обележава светски дан животиња

Спасавање Сирге, Фото промо

Научници су доказали да дивље животиње попут панди, орангутана, тигрова и лавова можда неће доживети 2020. годину
Научници су доказали да дивље животиње попут панди, орангутана, тигрова и лавова можда неће доживети 2020. годину. Ако се постојеће стање не промени, у наредне две године изгубићемо две трећине популације кичмењака.

На Светски дан животиња, канал ''Viasat Nature'' жели да истакне опасности са којима се дивље животиње суочавају, али и да прослави лепоту природног света. Овај канал ће, 4. октобра, током целог дана приказивати различите аспекте живота животиња, емитовањем својих најпопуларнијих емисија.

У четвртак, 4. октобра, канал ''Viasat Nature'' ће подржати мисију Светског дана животиња – подизање статуса животиња, како би се унапредили стандарди бриге о њима широм света. ''Viasat Nature'', канал који вам доноси задивљујуће, најквалитетније серије о величанственим местима и бићима нашег природног света, представиће маратон серија и документарних емисија, који обухвата ''Велику миграцију'', ''Тигрове по кући'', ''Бебе панде'' и ''Спасавање Сирге''.

Таквим распоредом програма, ''Viasat Nature'' има за циљ да оснажи свест о критичном стању у којем се налази наш природни свет, да нам покаже колико је веза између људи и животиња јединствена и снажна, и колико је важно поштовати и штитити дивљи свет наше планете.

Током целог дана приказиваћемо најразличитије квалитетне документарне емисије и серије, попут ''Велике миграције'', у којој популарни пустолов Бен Фогл прати 650 км дуго епско путовање групе животиња по Африци. Разговори с делфинима откривају научне студије које истражују могућност успостављања комуникације с делфинима. Бебе панде, документарна емисија која прати три центра за панде у Кини, приказује најслађе бебе панде на свету током њиховог одрастања.

Тигрови у кући је хроника из четири дела о Споту и Страјпу, два преслатка младунчета тигра који ће једног дана постати део програма размножавања, док је Спасавање Сирге невероватна прича о немачком борцу за очување природе Валентину Грунеру који лечи тешко болесно младунче лава. Гледаоци ће овај изузетни програм моћи да гледају током целог дана, од шест часова ујутру до поноћи.

О VIASAT WORLD-U:

Viasat World је међународна медијска компанија, са разгранатим и разноврсним каналима и СВОД-портфолиом који покрива документарне, забавне, драмске, филмске и спортске програме. Viasat World емитује 27 pay ТВ канала у више од 50 земаља, као и услуге на захтев на кључним подрујима. Имамо више од 164 милиона претплатника широм света, а наши садржаји доступни су на 17 језика и распоређени путем наших 19 каналских брендова.

Viasat World нуди велику понуду програма путем својих седам истакнутих ТВ1000 филмских канала, који укључују ТВ1000, ТВ1000 Action, ТВ1000 Russian Kino и ВиП Премиум, те гледаоци имају приступ најразличитијим програмима, од холивудских блокбастера до најбољих међународно признатих филмова у којима глуме неке од највеих звезда свих времена. Својој првој годишњици ближи се главни филмски канал ове компаније – Epic Drama.

Epic Drama слави величанствене историјске драмске серије из целог света, и нуди ненадмашну разноликост жанрова, који обухватају криминалистике програме, мистерије, класину књижевност, политику и моћ, рат и фантазију. Наши важни брендови су и Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature и Виасат Лифе, који заједно оживљавају историју, преносе нам приче из природе и пружају врхунску забаву засновану на стварном животу и дешавањима.

Viasat World такође нуди сјајне садржаје које клијенти могу гледати директно и кад желе, путем услуге ВиППлаy - интернет платформе доступне у Русији и Заједници независних држава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације