Дизајнери ентеријера предлажу: Оплемените простор тапетама

Промо

петак, 26. 06. 2020. у 08:00

Дизајнери ентеријера предлажу: Оплемените простор тапетама

Фото: Промо

Последњих година приметно је да нам се тапете враћају у великом стилу. Својим јединственим стилом, разноликим дезенима и палетом боја, стварају у вашем дому једну потпуно нову димензију
Реномирани британски произвођач тапета Graham & Brown, представио је свеобухватне колекције тапета PARADISE и PRESTIGE, које на наше тржиште доноси Roma Company.


Последњих година приметно је да нам се тапете враћају у великом стилу. Својим јединственим стилом, разноликим дезенима и палетом боја, стварају у вашем дому једну потпуно нову димензију.


Реномирани часописи о уређењу ентеријера преплављени су саветима врхунских дизајнера о тапетама као водећем тренду у уређивању ентеријера. Било да сте нежан и романтичан тип, авантуриста у потрази за новим изазовима, традиционалиста или идеалиста, уметник, у новој колекцији тапета PARADISE и PRESTIGEврхунског произвоиђача Graham & Brown тапета можете пронаћи дезен који одговара вашем сензибилитету.


Колекција PRESTIGEпредставља комбинацију смелих дизајна и упечатљивих боја која ће вашем дому додати потпуно нову енергију , спој ретро и модерних тонова, уз јазз ноте и топлу шољу чаја употпуниће амбијент и лепоту вашег дома.С друге стране, уколико сте љубитељ јаких тонова, живописних предела и тропских дивљина, колекција PARADISE је прави избор. Пуноћа и разноврсност боја, величанствени тропски дезени, само су део онога што ова колекција нуди. Уколико се одлучите да у вашем дому угостите један овакав дизајн, ваша јутра започињаће уз слику најлепших егзотичних острва смештних у срцу Карипског мора.Колекције тапета PARADISE и PRESTIGE као и широк асортиман разноврсних, врхунских Graham & Brown тапета можете потражити у Рома цомпанy малопродајним продавницама. Уколико нисте сигурни у свој одабир, за све недоумице и консултације, можете заказати састанак са дизајнером ентеријера у продавници Roma company на адреси Жоржа Клемансоа број 18а.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације