АКО желите да инвестирате у комад намештаја који ћете увек радо селити и у нови дом, онда купите бержеру. Ове мекане и удобне фотеље, са великим тапацираним леђима и обавезним наслонима за руке, никада не излазе из моде.


Заваљени у њих уживамо после подне уз омиљено штиво или ТВ серију. Згодне су и за предах пред починак па их многи држе у спаваћој соби, у непосредној близини кревета. Појединци их постављају уз дечје кревеце или колевке како би, док ноћу успављују своје чедо, имали максимум удобности кад већ немају миран сан.

Ове године нарочито су тражене оне у боји смарагда, тамно љубичасте, мастило плаве, златне, али и беле. Ипак, како је реч о комаду намештаја који у сваком дому има готово засебан живот, без обзира на то у ком стилу сте уредили стан и у којим нијансама, можете да се определите и за оне у дречавим нијансама и да рачунате да ће се, неким чудом, савршено уклопити уз постојећи намештај.

Једноставно, бержера може да буде ваша лична карта, која ће сваком госту открити да је његов домаћин, односно ви, велики хедониста и да има истанчан укус када је реч о уређењу ентеријера.