Апликација за уређење ентеријера: Купи оно што желиш кад год пожелиш 24/7

16. 09. 2019. у 10:05

Апликација за уређење ентеријера: Купи оно што желиш кад год пожелиш 24/7
Виртуелни салон намештаја, Планер, помоћу којег унапред може да сазна како ће његов дом изгледати са новим комадима намештаја – преко мобилних апликација

Време је дигитализације и доступности свега, свуда и увек. Потребно је снаћи се у мору избора, одабрати што пре док акција траје, направити добар избор а притом се разумети и у квалитет.

Боље услове при куповини нуди онлине куповина која нам постаје свакодневна навика а о квалитету можемо да се информишемо путем кометара испод производа или наменских форума.

У преводу, о свему се можемо информисати и купити преко интернета.

Отварањем прве онлине продавнице намештаја у Србији 2011. године, компанија Форма Идеале показала је да прати светске трендове али и да установљава нове у Србији нудећи својим купцима висококвалитетне производе по приступачним ценама, као и нове технологије у циљу изградње поверења и побољшања услуге.

Купци помоћу неколико кликова могу да купе све што им је потребно. Купљена роба стиже на било коју адресу у Србији, без додатних трошкова испоруке. А осим класичног упутства за склапање, Форма Идеале на свом сајту нуди и видео упутства која свима омогућавају да на што једноставнији, лакши и бржи начин могу да уживају у обављеној куповини.

Пратећи трендове, али и навике и жеље домаћих купаца компанија је недавно направила Форма идеале апликацију за уређење ентеријера за кориснике Андроид и Аппле мобилних уређаја, својеврсни виртуелни салон намештаја, који омогућава купцима да пронађу и купе намештај који желе, без обзира на то где живе. Такође, ако купац није сигуран како ће жељени комад намештаја изгледати у дому, на сајту Форма Идеале на располагању је и Планер, помоћу којег унапред може да сазна како ће његов дом изгледати са новим комадима намештаја. Осим уклапања новог намештаја, могуће је осмислити и целе просторије, од пода до плафона.

Циљ је свакако да се путем свих дигиталних решења која су осмишљена уштеди драгоцено време купаца и олакша им монтажу намештаја у свом дому“, закључују у компанији Форма Идеале.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације