Нежни печат вашег дома

Б. Ј.

петак, 06. 09. 2019. у 16:15

Нежни печат вашег дома

Depositphotos

Украсни јастуци различитих облика и дезена. Уклапају се савршено и у модеран дизајн, па тако намештај у минималистичкој форми потпуно "оживи" када му додате ове "наслоњаче" различитих величина и боја

Удобни, шарени, чупави или сведени, озбиљни и глатки, украсни јастуци нам улепшавају простор и чине га баш онаквим какав желимо да буде. Одавно су престали да имају само функцију подметача за главу, а помоћу њих лако можемо променити изглед целокупног ентеријера, без већег улагања новца у куповину новог намештаја.

Досадио вам је изглед ваше спаваће собе? Промените га за тили час уз неколико јастука исте величине, али различитих, пастелних боја, уз додатак два тамнија, а све их уклопите са колоритима прекривача за кревет. Добићете потпуно освежен простор за нове снове у боји. Уколико имате кревет са сјајним, кожним узглављем светле боје, оплемените га тако што ћете по њему поређати раскошне, свилене или сатенске јастуке са комбинацијом сомота, "увезане" тракама са нежним кићанкама, које ће му додати ноту барокности, а вама донети дах неког далеког краљевства.

Украсни јастуци уклапају се савршено и у модеран дизајн, па тако намештај у минималистичкој форми потпуно "оживи" када му додате ове "наслоњаче" различитих величина и боја, које се слажу са сликама на зиду, истичући им лепоту. Својим бојама могу "разбити" и једноличност беж нијансе, ако вам је дневни боравак у том тону, чинећи двосед ведријим и удобнијим. Велики табуре јастуци за седење хит су већ неколико година, а сада су најмодернији они са индијским, шареним мотивима, који се одликују богатством колорита.

Собу вашег малишана јастуцима можете учинити да буде као из бајке. У облику месеца, звезде, облачка, они ће се поносно шепурити са зида изнад кревета, док у њега убаците још неколико различитих, веселих дезена и облика. Слободно нек један, мекани и већи, заврши на поду, где ће бити омиљено место за седење, а на мердевине поред поставите оне у облику пса, диносауруса, кита или неке друге животиње коју ваше дете воли. Поиграјте се, закачите му још коју, мању, туфнасту јастуче-звездицу на зид, а на фотељу спустите јастук са модерним принтом, ведрих боја.

Изненадићете се колико један меки јастук може учинити део поред прозора привлачним кутком за читање и сањарење, док гледате кроз стакло. Само га ставите у ћошак и спустите главу на њега или их поређајте неколико уз прозор и позовите пријатеље да, наслоњени на њих, седе на дрвеној дасци, закуцаној испод прозора. Одлично ће се ови меки подметачи уклопити и на вашој тераси, а, уколико имате дрвену клупу, на њу поставите оне у облику срца, који ће је моментално учинити романтичном.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације