Roma Company у Србију доноси производе врхунског квалитета за ваш дом – MagnetPaint и SketchPaint, познатог произвођача MagPaint Europe.

MagnetPaint је латекс сива боја на воденој бази, која у себи садржи нерђајуће ситне честице гвожђа и претвара сваки зид или површину у „магнетну“ површину. Нуди широк спектар невероватних могућности за употребу на готово свакој површини, чак и на закривљеним површинама на којима су огласне табле и панои неприкладни и може се обојити у било коју завршну нијансу боје.

MagnetPaint омогућава креативно коришћење простора на зиду, а може се користити и на површинама као што су дрво, цигла, гипс, бетон, стакло, неглазирана керамика, лесонит и добићете површину на коју можете да постављате магнете.

Можете направити велике просторе за писање и цртање, чак и целе зидове у конференцијским салама, канцеларијама, школама или дечијим собама. Савршено је за остављање белешки вашим најближима, постављање фотографија или писање листе задатака.

Магнетска снага зависи од броја нанетих слојева, а за оптималну снагу наноси се у три слоја.


SketchPaint - претвара готово сваку глатку површину у површину са карактеристикама пиши-бриши табле по којој се може писати и брисати одговарајућим маркерима.


На тај начин је могуће направити велике просторе за писање и цртање, чак и целе зидове у конференцијским салама, канцеларијама, школама, дечијим собама...

Ако желите да површина буде уједно и магнетна, тада прво као подлогу наносимо MagnetPaint.


На тај начин имаћете површину на коју можете да постављате магнете, али и да пишете и бришете одговарајућим маркерима и да не бринете о грешкама: лако је избрисати. SketchPaint је расположив као бели или безбојан премаз, у сјајној или мат верзији.

MagnetPaint
и SketchPaint су савршено решење да на брз и једноставан начин допринесете лепшем изгледу животног простора, а стари предмети могу заблистати новим сјајем.


Уз магнетну боју MagnetPaint и пиши - бриши боју SketchPaint, у понуди Roma Company је и велики асортиман одговарајућих изузетно јаких (неодимијумских) магнета у разним облицима, маркери за писање по пиши - бриши површинама, као и средства за њихово одржавање – чишћење.


(ПР)