Једноставно решење против комараца и полена

NovostiOnline

28. 06. 2019. у 08:00

Једноставно решење против комараца и полена
Изграђена од 40 грамске водоотпорне тканине, ове мрежице се монтирају на оквир прозора крајње једноставно, помоћу 1цм широке самолепљиве, чичак траке
Мако мрежице су једноставно и ефикасно решење против инсеката, полена и прашине.

Сезона комараца је увелико у јеку. Осим што су досадни, могу бити и веома опасни по људе јер преносе вирусе, а свој максималан број достижу у јулу и августу.

Понекад авио запрашивање нема много ефекта, због тога што се много комараца одомаћи и остаје у кући, у собама, становима, подрумима, а њихов главни „циљ“ је да нас нервирају.

Мрежице против инсекатануде једноставно и ефикасно решење да заштитите свој животни простор од комараца и других досадних инсеката.


Изграђена од 40 грамске водоотпорне тканине, ове мрежице се монтирају на оквир прозора крајње једноставно, помоћу 1цм широке самолепљиве, чичак траке.


Димензије мрежице су 130 x 150 цм, а могу се маказама искројити на одговарајућу димензију прозора. Доступне су у белој и антрацит боји.

Заштитите се на време. Једноставно и брзо.


У понуди Roma Company је велики асортиман мрежица против инсеката.


Мрежица против инсеката 130цм x 150цм


Једноставно и ефикасно решење да заштитите животни простор од комараца и других досадних инсеката.

Мрежа ПОЛЕН СТОП (бела) – 130x150цмОлакшајте муке са поленском алергијом монтажом мрежице за ефикасну заштиту од полена и прашине.

Изграђена од густо тканих микро влакана, постављају се брзим и једноставним монтирањем на прозорски рам помоћу самолепљиве чичак траке.


Мрежица пропушта светлост и ваздух у просторију, али спречава продор највећег дела полена и прашине. Погодна је за монтажу на све прозоре до димензије 130 x 150 цм.

Мрежа за заштиту од полена веома су интересантне поготово у време пролецног цветање полена, ова мреза помазе у заустављању алергената и представљају ефикасну заштиту од честица полена, прашине и чађи.

Паковање садржи 3 танке микро мрежице, које су довољне за једну сезону.

Причвршћивање за оквир прозора се врши крајње једноставно, помоћу самолепљиве чичак траке, која након уклањања не оставља остатке лепка на прозору.

Ако Вас мучи алергија покушајте ублазити тегобе мрежицом против полена на Вашем прозору.

Осим самолепљивих мрежица у понуди су ироло мрежице са ПВЦ рамом.

Роло мрежице са рамом су у понуди у димензијама од 100 x 160 цм , 130 x160 цм и 160 x 160 цм.

ПВЦ рам се уз мало вештине и прецизности може и скратити - исећи на мање - потребне димензије прозора.Боја мреже: црна,а боја ПВЦ рама: бела

Потражите Мако мрежице у свим малопродајним објектима Roma company или на сајту


http://www.roma.rs/proizvod/mrezica-protiv-insekata.(ПР)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације