Оперите дубински одећу

Б. Ј.

субота, 01. 06. 2019. у 09:07

Оперите дубински одећу

Depositphotos

Сами можете да направите течност која ће дубински очистити вашу одећу или навлаке за намештај, али не би је требало пречесто примењивати, јер је поприлично агресивна

Не морате да плаћате дубинско прање одеће и навлака за намештај, јер и сами можете да направите течност која ће дати потпуно исти ефекат и то у вашој кади или лавору.

Ова врста прања враћа стварима фабрички изглед, а не би је требало пречесто примењивати јер је поприлично агресивна, па на тај начин може да оштети тканину. Уколико се одлучите за прање у кади, у врелу воду сипајте четвртину шољице за кафу борне киселине, исту количину соде у кристалима и пола шољице прашка за веш, па добро помешајте да би се сви састојци сјединили. Ако перете мање комаде, у лавор сипајте кофу вреле воде, две кашичице борне киселине, две кашичице соде у кристалима и четири кашичице прашка за веш.

Оставите тканине да се натапају током четири сата, па их потом оперите на уобичајени начин. Бићете запрепашћени прљавштином воде која ће остати иза ваших омиљених одевних комада, али и њиховим новим изгледом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације