50 година квалитетнијег живота - Somfy

понедељак, 25. 03. 2019. у 11:30

50 година квалитетнијег живота - Somfy
Да ли сте знали да је пре тачно 50 година компанија Somfy произвела први тубуларни мотор који је одједном променио начин живота тадашњег човека?

Да ли сте знали да је пре тачно 50 година компанија Somfy произвела први тубуларни мотор који је одједном променио начин живота тадашњег човека?

Избацио је ручно подизање и спуштање, а лансирао електрични погон за ролетне и тенде. Омогућио је човеку да обавља тај свакодневни задатак елегантаним притиском на дугме.

Као што је давне ’69. модернизовала и олакшала живот хиљадама људи, компанија Somfy то ради и данас.

И после 50 година, наша мисија је иста - да Вам омогућимо комфор, сигурност и лакши живот, какав заслужујете.

Због тога се трудимо да стално усавршавамо своје производе и тако Вам помогнемо да удобније живите и сачувате кућни буџет.

Како то постићи? Контролишите свој дом уз помоћ пар кликова! Паметним уређајима у дому се управља брзо и ефикасно уз помоћ даљинског управљача или апликација на телефону.

Уградите наше моторе у своје ролетне, гаражна врата, капију и загосподарите својим домом споља и изнутра.

Даљински управљајте тендама и перголама, упалите светло пре него што дођете кући. Повежите све елементе смарт хоусе системом и искусите све благодети савременог живљења. Уштедите време и новац!

Моторизација ролетни, завеса и свих унутрашњих застора

Не морате се више шетати по кући и ручно покретати ролетне, завесе и засторе, сада их можете контролисати једноставним притиском на дугме.

Заптивајуће ролетне изолују Ваше домове од топлоте, хладноће и буке и гарантују мрак, када Вам је неопходан. Садрже специјалне блокаторе који Вас штите од потенцијалних провала.

Мотор се аутоматски зауставља ако ролетна наиђе на препреку или уколико су ламеле смрзнуте. Искључиће се и спречити штету и непредвиђене трошкове.

Сјајан додатак је тајмер који ролетне аутоматски спушта у сумрак и не пропушта хладноћу у просторију. То ће Вам зими уштедети новац за рачуне за грејање.

Сензор за сунце омогућава ролетнама, завесама и засторима да се аутоматски спусте када је јако сунце и тако одрже пријатну температуру.

Уколико се плашите провалника док сте на одмору, фантастична опција је и симулација Вашег присуства – тајмер помера ролетне и укључује осветљење стварајући привид да сте код куће.

Моторизација тенди и пергола

За уживање на трему, без страха од сунчанице и опекотина, неопходно је да имате тенду или перголу.

Идеално решење је да их моторизујете јер ћете онда безбрижно, без устајања са лежаљке, моћи да их притиском на дугме, померате у складу са својим потребама.

Наши мотори одговарају свим типовима тенди и пергола, а можете их монтирати на оне које већ имате.

Поседују уграђен радио пријемник и осветљење, па можете лети правити вечере и журке на трему без додатне расвете и озвучења.

Ако почне временска непогода, а Ви нисте подигли тренду пре изласка из куће, не брините, сензор за ветар ће је аутоматски увући.

Сензор за сунце аутоматски спушта тенду, ако је сунце прејако и одржава пријатну температуру у Вашим домовима.

Моторизација капије и гаражних врата

Сомфy нуди електричне моторе који се могу уградити у крилне и клизне капије, небитно је да ли су нове или постојеће. Они ће оживети Ваше капије и уштедети Вам много муке и времена.

Не морате више излазити из кола по киши и снегу да бисте отворили капију и гаражу. Добићете комфор о којем сте сањали. Једним потезом ћете контролисати гаражна врата, капију и пешачку капију.

Аутоматизована капија и гаражна врата су извори безбедности. Уз њих ћете бити сигурни да ће се аутоматски зауставити пред препреком и сама затворити после времена које сте сами подесили.

Ако возите бицикл или мотор, користиће Вам опција делимичног отварања, тако ћете без силаска са омиљеног двоточкаша ући у своје двориште и гаражу.

Штите и од провалника јер када се једном затворе, насилно отварање је готово немогуће.

Моторизација спољних скринова и застакљених тераса

Ако имате велике прозоре, спољни скринови су прави избор за Вас.

Сензор ће аутоматски ефикасно штитити Вас и Ваше домове од прејаког сунца чак и када нисте код куће. Уколико дува јак ветар, сензор аутоматски подиже засторе и спречава оштећење.

Застакљена тераса је добро решење да проширите свој животни простор. Можете у њу уградити моторизоване кровне засењиваче, ролетне, прилагодљиве скринове или унутрашње венецијанере и направити од терасе модерну оазу за уживање на којој ће Вам сви завидети.

Људи из 60 земаља широм света је препустило производима компаније Somfy да се брину о њиховом дому и олакшају им свакодневицу.

Већ 15 година корисници из Србије, Црне Горе и Босне уживају у бољем, сигурнијем и безбрижнијем становању уз наша моторизована решења, аутоматске системе за куће и зграде.

Ако и Ви желите квалитетнији живот, позовите нас још данас на 025/841-510 или нам пишите на info@somfy.co.rs и направите први корак ка савременом дому о каквом сте одувек маштали.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације