Како да ауто замирише

Б. Ј.

недеља, 24. 03. 2019. у 15:45

Како да ауто замирише

Depositphotos

У посуду са рупицама сипајте миришљаву со и ставите је у преграду на вратима аутомобила или у касету - кад год их отворите, запахнуће вас примамљиве мирисне ноте. Можете користити и свеже цвеће

Желели бисте да освежите ваздух у аутомобилу, а не допадају вам се вештачки мириси јелкица или освеживача простора. Примените онда неки од ових савета и ваш четвороточкаш увек ће мирисати лепо.

У посуду са рупицама сипајте миришљаву со и ставите је у преграду на вратима аутомобила или у касету - кад год их отворите, запахнуће вас примамљиве мирисне ноте. Можете користити и свеже цвеће, тако што ћете га ставити на новине, на задње седиште или испод њега, па ће, током сушења, интензивно мирисати.

Добар ефекат ћете постићи и са есенцијалним уљима, попут оних од пачулија, еукалиптуса или лимуна. Довољно је да ставите само неколико капи на патоснице или пресвлаке и ауто ће недељама мирисати. Можете овим уљима накапати и омиљени плишани украс за ауто, па га закачити на ретровизор или око мењача. Уколико сте љубитељ мириса лаванде, кесицу са овом биљком окачите где вам је најзгодније у аутомобилу и, кад је год будете протрљали, осетићете се као у пољу лаванде.

Такође, требало би да соду бикарбону редовно утрљавате у патоснице, јер одлично упија непријатне мирисе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације