КОМПАНИЈА Comtrade данас је представила новитет у портфолиу уређаја Тесла – белу технику, уз нови слоган за цео бренд: “Технологија свима”. Бренд Тесла створен је по угледу на визију Николе Тесле, у којој технологија не треба да буде привилегија мањине, већ свакодневница за већину. По угледу на ову визију будућности у којој су добробити од напредних технологија доступне свима, Comtrade лансира белу технику „за сваки дан и сваки дом“.

Породица Тесла постала је богатија за цео један сегмент уређаја „за сваки дан и сваки дом“ – белу технику:

* Фрижидери и замрзивачи различитих врста

* Класичне и комбиноване веш машине; машине за сушење

* Судомашине

* Уградне плоче

* Уградне рерне

* Микроталасне пећнице

* Аспиратори

Ови приступачни уређаји укључују велики избор модела који штеде енергију, уклапају се у сваки простор, долазе са функцијама које олакшавају свакодневницу и обезбеђују изузетну сервисну подршку, уз 5 година гаранције.

На промоцији Тесла беле технике гостима су се обратили Небојша Ускоковић, генерални директор Comtrade Дистрибуције, а посебну пажњу привукао је прослављени кошаркашки ас, селектор репрезентације Србије и амбасадор бренда Тесла – Александар Саша Ђорђевић. Програм је водио реномирани спортски новинар Слободан Шаренац, а за изузетни музички угођај побринуо се тамбурашки ансамбл “Бисери” из Суботице.

Више о уређајима Тесла беле технике:

Веш машине

Тесла веш машине обезбеђују миран рад, без вибрација и померања уређаја. Уз издржљиву шасију и практична техничка решења, потрошачи ће бити задовољни малим трошковима одржавања и након истека гаранције од 5 година. Из понуде се издваја модел WF81490M који изузетно штеди енергију (А+++АА класа). Такође, машина за сушење WT8C90M и комбинована машина WW86490M представљају изванредну комбинацију техничких каракеристика, модерног дизајна и атрактивне цене.

И то није све, јер у периоду од 3. децембра 2018. до 31. јануара 2019. за све купце Тесла класичних и комбинованих веш машина, који региструју своју куповину, обезбеђена је бесплатна годишња залиха Дуел прашка за веш.

Судомашине

Долазе у различитим димензијама како би се уклопиле у сваки концепт и простор. Напредне техничке карактеристике (број програма, распон температура, енергетска класа и ниво буке) долазе са ценама које Тесла судомашине чине веома конкурентним у поређењу са тренутно водећим брендовима. Из понуде издвајамо машину за прање судова WD660MX (60 цм, инокс), као водећи уређај у својој ценовној категорији.

Фрижидери

Вертикални или хоризонтални, сингл или комбиновани, већи, мањи, иноx или бели... За очување свежине и укуса ваше омиљене хране, на располагању вам је велики избор модела који штеде енергију и уклапају се у сваки простор. Из понуде се издваја side-by-side фрижидер RB5100FHX који је по квалитету, капацитету и дизајну барем за класу изнад своје цене. Скоро сви расхладни уређаји Тесла припадају енергетској класи А+ и долазе са полицама од квалитетног стакла.

Уређаји за кување

Брзе, економичне, безбедне, лаке за одржавање и прецизне за подешавање, Тесла уградне плоче и рерне штеде простор и олакшавају припрему и најзахтевнијих јела. Понуда задовољава разне укусе, од класичних корисника до модерних породица које предност дају најновијој технологији индукционих плоча. Уз то, репрезентативни модели у овом сегменту израђени су од престижног Schott Ceran стакла.

Аспиратори

Сада сва јела и сви начини припреме долазе у обзир. Да мириси не трају дуже од укуса, на располагању су вам кухињски, телескопски, камински и декоративни аспиратори различитих усисних снага.

Микроталасне рерне

Израђене су уз помоћ технологије која долази од лидера на светском тржишту ових призвода, што је свакако гаранција квалитета. За атрактивне цене побринуо се бренд Тесла.


5 година гаранције

Тесла бела техника долази са 5 година гаранције, без условљавања корисника регистрацијом, јер верујемо у квалитет својих уређаја. Уз то, резервни делови ће бити доступни и дуго након истека гаранције, па потрошачи могу мирно да спавају и дуже од 5 година.

Због свега овога, надамо се да ћете ускоро бити у прилици да испробате уређаје из сегмента Тесла беле технике. Потражите иху малопродајним објектима наших партнера, а детаљну спецификацију пронађите на нашем веб сајту: www.tesla.info.

(ПР)