ОДМОР је одавно прошао и чини вам се да нови никада неће доћи. "Призовите" га у свој живот тако што ћете спаваћу собу уредити да "мирише" на одмор, у чему ће вам помоћи следећи трикови.

Тапете са тропским мотивима - Већ неколико година у моди су тапете, па зашто за један зид спаваће собе не бисте изабрали оне са тропским мотивима? Ако вам је то превише нападно, пронађите тапете са мотивима шуме и природе.

Јарке боје - Сунце и шарене хаљине прва су асоцијација на лето и одмор, па "обуците" своју спаваћу собу у јарке боје. Жута, наранџаста, розе, зелена - избор зависи од ваших афинитета. Занимљиво би било да комоду офарбате у јарку боју или барем изаберите постељину у сунчаним тоновама.

Плаво - Ништа тако не подсећа на море као плава соба. Обојите бар један зид у неку нијансу плаве, од тиркизне до модроплаве, а можете пронаћи и друге ствари у овој боји, од јастука, преко прекривача, па и комода. Плава се одлично комбинује са белом и беж, а уноси смиреност. Можете додати и неке морске мотиве, попут сидра, чиније са каменчићима које сте летос скупљали на обали.

Оријентални стил - Ако вам је цео стан у модерном стилу, спаваћу собу можете уредити у неком другом, на пример оријенталном. Изаберите богате завесе које уносе луксузни дух, тепих са арапским мотивима и ситнице које "миришу" на путовања и егзотику.

Савет плус: Поиграјте се са ретро детаљима који доприносе утиску да смо залутали у друго време и доба што асоцира на одмор.