Нема тужних лица када је на видику торта. Сложићете се да ниједно славље није комплетно без овог слатког ''култа''. Прелепе, луцкасте, домаће рођенданскедечије торте су најбољи начин да одушевите своје дете и покажете му да мислите на њега - на тако оригиналан начин.


Ако су вам досадиле обичне чоколадне или воћне торте, класичне декорације и облика - онда морате да пробате неке нове, забавне, луде и надасве јединствене рецепте за дечије торте из снова! Будите креативни у својој замисли и немојте да штедите на машти - крајњи производ ће одушевити и вас и ваше најмилије.


Традиција рођенданске торте датира још од древних Римљана. До дана данашњег, обележје сваке рођенданске прославе је њено величанство - торта. Али морате признати да смо данас далеко одмакли од древних Римљана, што по укусима и декорацији - што по невероватно иновативним и луцкастим идејама.


Деца су данас јако захтевна и тачно знају шта хоће - па се сада већина њих никако неће задовољити класичном тортом - чак и оном која већ постаје ''клише'', попут цртаних јунака, играчака, уобичајених мотива везаних за децу и слично. Свако дете жели да буде посебно и жели да покаже другима да је посебно - а нема бољег начина за то од супер луде дечије торте за рођендан - о којој ће се дуго причати!


Наши рецепти за рођенданске торте су апсолутно прилагођени деци и њиховом ''слатком зубу''. Циљ нам је да истовремено спојимо укус и јединствену форму у непоновљив рођендански дезерт који ћете сигурно памтити - а нарочито ваши малци. Креативност и машта током процеса украшавања дечије торте су наше најјаче оружје у освајању битке зване ''луда торта која ће освојити све''. Богати фондан, украсне бомбонице, колачићи, фигурице, траке, перле, живописне боје и други аксесоар учиниће посао на ''слатком пројекту'' нарочито узбудљивим. То је наше средство да добијемо оригиналну торту која ће просто изазивати одушевљење код сваког ко је угледа.


Желите да се о рођендану вашег детета дуго прича? Онда треба да имате торту о којој ће да се прича!


Јединствене и луцкасте дечије торте изгледају тако забавно и неодољиво, зар не? Претварајући глазуру од фондана у дивне, забавне облике и украсе - добијамо рођенданску торту која ће бити ''маскота'' рођендана вашег детета.


Богата и кремаста чоколадна рођенданска торта? Досадно. Дечије торте у облику цртаних јунака? Па сви данас имају такве торте. Оно што желите је потпуно луда и јединствена торта коју нико никада није имао пре вашег детета! То ће бити само његова/њена торта.


Шта кажете на торту у облику диносауруса? Можда LOL лутка у некој необичној пози и са лудим мотивима?


Замислите само луде, џиновске штикле од корнета, напуњене бујним шлагом и украшене финим, светлуцавим бомбоницама? Девојчице ће полудети за овако лудом тортом!


Дечаци ће се сигурно обрадовати џиновским копачкама (ако су љубитељи спорта) или лудо обликованим аутом са примесама научно-фантастичних мотива. Зашто да не?


Било која ''слика'' која вам падне на памет, а да није уобичајен мотив дечијих рођенданских торти је сигурно добитна комбинација.


Зато ако желите да ваше дете полуди од среће - пружите му луду торту!


(ПР)