Сако уз бермуде и шортс - комбинација за све прилике

С. Б.

уторак, 30. 06. 2020. у 17:20

Сако уз бермуде и шортс - комбинација за све прилике

Depositphotos

Осим класичних одела, која се састоје од сакоа и панталона, као и костима (блејзер и сукња), и бермуде и шортсеви су сада добили свој пар

Осим класичних одела, која се састоје од сакоа и панталона, као и костима (блејзер и сукња), и бермуде и шортсеви су сада добили свој пар. Тако искомлетирани, нису више искључиво одевна комбинација за поподневне кафе са пријатељима, боравак у природи или на плажи, већ и за "озбиљније догађаје", какав је одлазак на посао.

Када су упарени са елегантним сакоима и допуњени високим потпетицама, шортсеви могу да буду добар избор и за вечерњи излазак. Подразумева се, ово важи за младе девојке, и то витке.

Бермуде, углавном дужине мало изнад колена, пружају знатно више могућности (чак и када је реч о бициклистичким, које не морају нужно да делују спортски ако се носе уз моћан блејзер). Померају старосну границу, па могу да их одену и жене средњих година и још употпуне модним детаљима попут шешира. Дизајнери су показали све могућности комбинације сако-бермуде, а на вама је да изаберете - желите ли комплет од џинса, карираног материјала, светлуцавог, у пепито дезену... Све зависи од тога где намеравате да се у њему појавите.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације