БЛИЖИ се лето, а са њим постаје видљивија брига о доброј линији и кожи без целулита. Још није касно да топле дане дочекате задовољни физичким изгледом. Један од еликсира који би могао да вам помогне у томе је природни сок од поврћа који има "моћ" да ослободи тело вишка килограма и ублажи изглед поморанџине коре на кожи.

Целер, шаргарепа, пашканат и цвекла су златни састојци златног напитка. Припремите од сваког поврћа по један комад средње величине. Сваки оперите, очистите и изрендајте. Ставите два литра воде да прокључа, па у њу сипајте поврће и оставите да тако одстоји преко ноћи. Ујутру процедите и, гутљај по гутљај, испијте на празан желудац. Нека вам ово пређе у рутину наредне три недеље, затим направите паузу од седам до десет дана, па поновите.

Целер је изузетан катализатор убрзавања метаболизма, шаргарепа је ризница угљених хидрата и влакана, цвекла је незаменљив детоксикатор, а пашканат одличан диуретик. Сви су пуни витамина и минерала, што их чини и савршеном комбинацијом за јачање имунитета и покретање здраве енергије организма.