Будите елегантне и гламурозне: И без скупе одеће изгледајте савршено

С. Б.

понедељак, 25. 05. 2020. у 19:10

Будите елегантне и гламурозне: И без скупе одеће изгледајте савршено

Фото ЕПА

Једва смо се навикли на то да су нам за излазак из куће потребне само две тренерке и један пар патика, а чим је укинуто ванредно стање већина жена је пожелела да изгледа не само елегантно, већ и што гламурозније

Силом прилика, ово модно пролеће могло би да се укратко опише речима - "из крајности у крајност". Једва смо се навикли на то да су нам за излазак из куће потребне само две тренерке и један пар патика, а чим је укинуто ванредно стање већина жена је пожелела да изгледа не само елегантно, већ и што гламурозније. На срећу, за постизање овог ефекта није потребно да имамо ексклузивне комаде одеће од главе до пете. Довољно је само неколико хаљина или кошуља са предимензионираним или вишеслојним рукавима, које стављају акценат на горњи део тела, и гламурозност је већ испоштована.

То је највидљивије на хаљинама сашивеним од нешто крућег материјала, који чини да набрани рукави на њима изгледају као минијатурне уметничке инсталације. Нешто мање грандиозан утисак постиже се уз помоћ плисеа или "каскада" од карнера (за шта су потребне квалитетније и тање тканине), али зато такви рукави изгледају елегантније и маштовитије. Ово нарочито важи за оне на којима је искомбиновано неколико врста материјала, на пример - бурет свила, тил и сатен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације