Током ванредног стања посветите се себи: Сад имате времена за негу

С. Б.

19. 03. 2020. у 18:20

Током ванредног стања посветите се себи: Сад имате времена за негу

Depositphotos

Да бисте их ублажили и учинили да врат изгледа млађе, једном недељно на њега стављајте облоге од уља
ДОБРО је да свакодневно негујете кожу лица, али уколико заборављате да притом кремом почастите деклоте и врат, само делимично сте обавили задатак заустављања процеса старења. Зашто? Линије на врату, које подсећају на годове на дрвету, непогрешиво сведоче о вашим годинама. Да бисте их ублажили и учинили да врат изгледа млађе, једном недељно на њега стављајте облоге од уља.

Најпре га очистите млеком или кремом за чишћење, затим га намажите загрејаним маслиновим уљем, преко тога ставите влажну крпу, затим фолију, а онда пешкир.
Облогу држите на врату отприлике пола сата. Међутим, ако вам је врат у критичном стању, онда није довољно да ово примењујете једном недељно. У том случају, поступак понављајте сваког дана наредних месец до месец и по.

Осим овога, можете да примените и третман вруће-хладно. За то су вам потребна само два пешкира и две чиније са топлом и хладном водом. Пешкире, сложене по дужини, умачите у воду и наизменично стављајте на кожу врата, дакле прво хладан, па топао и тако неколико пута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације