УЗ буђење природе овог пролећа можемо да очекујемо да се из зимског сна тргне и наша успавана креативност, барем када је реч о одевању. У прве дане са олисталом “сценографијом” закорачите у креацијама које ће вам подићи расположење.

У свим светским престоницама моде представљена су шарена одела, углавном цветног десена. Ту су и нешто сведенија, двобојна, али у контрастним актуелним тоновима, са забавним принтом који не упада одмах у очи, као што су велики цветови. Сакои су одлично струкирани, нешто дужи (неки допиру све до средине бутина) и закопчавају се једним дугметом. Панталоне су класичног кроја - “на црту”, уске, а у понуди су и оне које се благо шире и завршавају на само центиметар од пода.

Одела сама по себи доприносе елеганцији, строгоћи и веома су практична. Ова, пролећна, због веселе комбинације боја никако не могу да се сврстају у строга, али оно што са сигурношћу може да се тврди јесте да ће их радо прихватити и младе девојке и жене у зрелијим годинама. Носиће их како уз патике, тако и уз ципеле са високим потпетицама, у зависности од прилике.