ВЕЋ неколико сезона комбинезон је омиљени модни избор многих жена, нарочито девојака, које се осећају неспутано и слове за практичне особе. Захваљујући само једном одевном комаду за трен ока су обучене тип-топ. То је, вероватно, главни разлог зашто је комбинезон "изгурао" више годишњих доба и инспирисао многе креаторе да га поново уврсте у своје колекције.


У понуди су спортски, ширих ногавица, у сафари стилу, идеални за ужурбане особе које су целог дана одсутне од куће. У сличним приликама носе се и кожни, у беж, зеленој и свим нијансама браон боје. У њима ће многе даме сигурно дочекати прве пролећне дане јер, осим што су практични, истовремено су и шик будући да је кожа ове зиме на самом врху најтраженијих материјала.

И трендсетерке које обожавају ноћне изласке могу да се определе за комбинезон, рецимо за модел који открива једно раме или футуристички, сачињен од блештавих материјала које су понеки дизајнери искобиновали са чипком. Још ако се цео изглед употпуни чизмама, било равним или оним са високим потпетицама, као и мањом торбом, модни диктат ће до краја бити испоштован.