Доминација боје шафрана: Кожне јакне су и даље хит

С. Б.

17. 01. 2020. у 21:09

Доминација боје шафрана: Кожне јакне су и даље хит

Илустрација / Фото Depositphotos

Овосезонски модели не врве од металних детаља, али то не значи да они нису заступљени, поготово на јакнама рокерског кроја. Такође, креатори су се максимално поиграли комадима од кроко-коже

Готово да је немогуће пронаћи даму која у гардероберу нема барем једну кожну јакну. Са овим одевним предметом “дружимо” се током целе године. Зими је, он, додуше сакривен испод бунде или капута, али чим температура то дозволи, постаје модни адут. Ове године хит су црне кожне јакне, а нарочито оне боје шафрана и цимета. Краће су заступљеније, само за разлику од претходних година сада имају нешто шире рукаве. Такође, креатори су се максимално поиграли комадима од кроко-коже, које комбинују уз контрастне материјале као што су, на пример, нежна чипка или крзно.

Овосезонски модели не врве од металних детаља, али то не значи да они нису заступљени, поготово на јакнама рокерског кроја. Упечатљивим их, заправо, чине боја и текстура коже, као и њено комбиновање. Наиме, на ревијама су примећени и занимљиви модели рађени у пачворк стилу, најпре намењени онима који воле екстравагантнију одећу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације