Троделна комбинација је прави избор: Твид, каро и земљани тонови истичу мужевност

С. Б.

10. 01. 2020. у 21:14

Троделна комбинација је прави избор: Твид, каро и земљани тонови истичу мужевност
Нехајно обмотани шалови око врата, беретке, шешири, велике торбе у природној боји коже.., само су неки од модних детаља којима можете да употпуните овај ретро стил

Волите ли ноншаланто одевање, али да оно не подразумева искључиво спортске комаде одеће, стилизована троделна одела су прави избор. Али не било каква, већ "распарена", сачињена од твида, каро дезена, оног на пруге, помало "испрана" и обогаћена кожним детаљима. Додају ли се томе доминантни земљани тонови, ето мушкарца 21. века у одећи какву су давно носили имигранти који су стизали на острво Елис у њујоршкој луци.

Нехајно обмотани шалови око врата, беретке, шешири, велике торбе у природној боји коже.., само су неки од модних детаља којима можете да употпуните овај ретро стил који, после разних футурустичких или унисекс "крпица" лансираних претходних деценија, најзад поново у први план истиче мужевност. Његова добра страна је што комбинује различите дезене, мотиве и материјале. То значи да можете да употребите и понеки стари комад из ормара и упарите га са сасвим новим, а да оба чине складну стилску целину.

Истовремено, тонови земље (уз незнатан уплив модроплаве или сиве) даће вашем изгледу патину какву виђамо на старим фотографијама. Дакле, ако се у вама боре мушкарац старог кова и трендсетер, ово је прави начин да их у себи помирите и истовремено будете модерни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације