Нека вам лице заблиста у новогодишњој ноћи: Ови третмани ће кожи брзо вратити сјај и блиставост

Славица Добросављевић

24. 12. 2019. у 12:10

Нека вам лице заблиста у новогодишњој ноћи: Ови третмани ће кожи брзо вратити сјај и блиставост

Depositphotos

Вратите младалачки изглед, хидрирајте и нахраните кожу, подстакните стварање колагена
ПОСЛЕДЊИ је час да освежите лице и заблистате у новогодишњој ноћи. Да би ваш тен дошао до изражаја, неопходно је да му пружите одговарајућу негу. Козметичарка Марина Ђушић препоручује третмане који ће лицу брзо вратити сјај и блиставост.

- Јесен и зима су углавном резервисани за третмане који решавају проблеме са текстуром коже, као што су пигментација, ожиљци, уморан тен, боре и акне - каже за “Живот плус” Марина Ђушић. - Како би кожа била лепа и здрава, поред адекватне неге, велику улогу имају и правилна исхрана, редован сан и унос воде.

ВОЋНЕ КИСЕЛИНЕ ВРАЋАЈУ СЈАЈ

Све наведене проблемe са кожом ефикасно решавају третмани са воћним киселинама, који уклањају горњи мртви слој коже. Боре, поре и ожиљци на лицу постају плићи, поспешује се регенерација коже и она постаје блиставија и здравија.

ВИТАМИН Ц

Реч је о третману са јаким антиоксидантним дејством који је идеалан у борби против фотостарења. Даје сјај и враћа енергију оштећеној и уморној кожи, побољшава њен изглед, просветљује је и уједанача тен.

МЕЗОТЕРАПИЈА

Ово је један од пет најтраженијих третмана. Њиме се постиже одличан антиејџинг ефекат, кожа изгледа свеже, нахрањено и блиставо. Може да се ради већ после 25. године, а коктели који се убацују у кожу бирају се у зависности од типа, стања и проблема са кожом.


ХИЈАЛУРОН ЗА ПРИРОДАН ИЗГЛЕД

Уколико желите да на здрав и природан начин уклоните боре, вратите кожи свежину и младалачку пуноћу, изаберите овај третман. Хијалурон је природна супстанца која се налази у кожи, али се временом смањује, па се јављају боре. Суштина овог третмана је да надокнади хијалуронску киселину која нестаје током процеса старења и најбоља је алтернатива естетској хирургији. Намењен је свим типовима коже, без старосног ограничења, и може да се примењује већ са појавом првих бора. Предности ових третмана су једра, глатка и затегнута кожа. Враћају младалачки изглед, хидратантност, подстичу стварање колагена и хране кожу.

МАСАЖА И ЛИМФНА ДРЕНАЖА

Ово је најбоља комбинација за ваше лице. Нежни покрети лимфне дренаже избацују токсине и сувишну течност, што смањује отеченост и честе “водене кесице”. Масажа побољшава тонус коже и мишића, успорава старење, убрзава циркулацију, поспешује доток кисеоника до ћелија, отклања стрес, физички и ментално опушта. Треба нагласити да добра масажа утиче на стимулацију колагена и еластина у кожи, а на тај начин се најбоље виде једрина и блиставост коже.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације