Нове ципеле су вам тесне: Не очајавајте, ево пет савета како да раширите обућу

З. О. Ј.

06. 11. 2019. у 18:20

Нове ципеле су вам тесне: Не очајавајте, ево пет савета како да раширите обућу

Depositphotos

Нисте могли да одолите ципелама које сте угледали у излогу. Иако су биле "мало" тесне купили сте их. Не брините, моћи ћете да их искористите

НИСТЕ могли да одолите ципелама које сте угледали у излогу. Иако су биле "мало" тесне купили сте их, очекујући да ће се прилагодити вашем стопалу. То се није догодило, већ су се појавили жуљеви и тешкоће при ходу праћене болом. Не очајавајте, јер решење постоји, чак и за тесне ципеле.

* Напуните кесу за замрзивач водом и ставите у тесну ципелу, па је потом 24 сата држите у замрзивачу. У међувремену ће од воде постати лед, који ће омогућити да добијете ципелу по мери.

* Узмите кромпир средње величине, огулите га и ставите у ципеле да преноћи.

* Направите сразмеран раствор од алкохола и воде, па њиме натрљајте ципеле. Након тога их обујте и носите пола сата да се фино обликују према стопалу.

* Кожне ципеле можете да проширите и феном за косу. Загрејте кожу неколико минута док не омекша. Затим их обујте на дебеле чарапе и шетајте по кући, док се кожа на њима не охлади.

* Поквасите чарапе, добро их оцедите, убаците у ципеле и оставите. Док се чарапе буду сушиле, обућа ће се ширити и растегнути. Исто можете да урадите и са мокрим новинама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Perica Iz Varosi

06.11.2019. 18:51

Решење је у следећој куповини.(сетите се последица из претходне куповине)!!!!!!!!!!!!