Она може да купи шта пожели: Ердоганова супруга је креме за подмлађивање узела у Београду и на њих потрошила сто евра

А. МИКАТА

25. 10. 2019. у 18:15

Она може да купи шта пожели: Ердоганова супруга је креме за подмлађивање узела у Београду и на њих потрошила сто евра

Емине Ердоган ЕПА

Нарочито се заинтересовала за "антиејџ" крему од ароније
НЕМА жене која не жели да буде лепа и негована. Посебно када кожа почиње да стари, па се прибегава разним антирид препаратима, или рецептима бака. Па драге даме, не морате да дајете паре на скупе креме познатих марки, све што вам је потребно имате и у Србији! Ево вам и доказа: Емина Ердоган, жена турског председника, током недавне посете Србији купила је нешто што вам је на дохват руке! Отишла је из наше земље пуних руку, у њеном коферу налазиле су се и креме, лосиони, уља и многи други препарати направљени од биљака које расту у Србији а за то је потрошила само 12.000 динара!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ЕРДОГАНОВА ЖЕНА "БАНУЛА" НА БАЈЛОНИЈЕВУ ПИЈАЦУ: Частила сам Емину "шећерцом"

Прва дама Турске током боравка у Београду "побегла" је од протокола како би купила "анти ејџ" креме за подмлађивање за које је чула да их користе Српкиње. Да Емина Ердоган верује у квалитет и деловање ових препарата потврђује чињеница да су на њено инсистирање отишли у Институт "Др Јосиф Панчић".

- Емина Ердоган је изузетно пријатна жена, веома негованог лица и невероватно је леп утисак оставила на нас - каже Љиљана Басуровић, шефица апотеке Инситута "Др Јосиф Панчић".- Инсистирала је да плати оно што је одабрала, коштало је више од 12.000 динара и дали смо јој фискални рачун. Када је завршила са куповином задовољно је протрљала руке!


Супруга турског председника купила јеизмеђу осталог и крему од хибискуса и семенки од грожђа за подмлађивање лица, рицинусово уље за трепавице, лосион за косу од коприве, капсуле од матичњака и чајеве од липе.

- Пријатно смо били изненађени када су нам рекли да је тражила да посети Институт, а случајно се десило да смо је дочекале све саме жене - напомиње Душка Секулић из Института.- Примиле смо је у библиотеци, али је инститирала да види лабораторију и како изгледа производња. Она је са пажњом све разгледа и постављала питања. Млели смо пред њом ланено уље за креме за лепоту, а она је питала шта радимо са остатком уља? Када смо јој реле да се користи за ђубриво, питала је зашто од њега не месимо хлеб? Питање је потпуно на месту, јер је ланено уље одлично за рад црева.

Прва дама Турске је одабрала и да се у крем умеша екстракт српске камилице за умирење коже, али и жалфије, која подмлађује лице и брише боре.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Тамара Вучић и Еминa Ердоган отвориле изложбу фотографија у Београду

- Све је мирисала и испробала на длану, а нарочито се заинтересовала за "антиејџ" крему за лице на бази ароније - истиче Секулићева.- Пошто није чула за аронију показале смо јој како изгледа и онда је тражила да купи неке креме.

Емина Ердоган је Институту поклонила сребрни тањир са мотивима лала који се могу видети на Плавој џамији у Истанбулу. Иначе, особље Абасаде Турске редовно купује чајеве и креме најпозантијег српског биљног института, па их и шаљу у Турску. Тако је прва дама Турске имала прилику и раније да их проба и презадовољна одлучила да настави да их користи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)