Обрнута слојевитост

С. Б.

17. 10. 2019. у 16:31

Обрнута слојевитост

Depositphotos

Ако сте до сада мајице на бретеле носили испод кошуља, ролки или блуза са дугим рукавима, овог пута оне доћи као вишња на врх торте, односно преко комплетног "аутфита"

Предлог за прелазни период у години, какав је овај, јесте слојевито одевање, како бисте за трен могли да одговорите захтевима променљивог времена, скидањем једног или чак два одевна предмета. То ће се поштовати и ове јесени, само што ћемо променити редослед комада на себи, јер у тренду је обрнута слојевитост.

А она подразумева да ће, ако сте до сада мајице на бретеле носили испод кошуља, ролки или блуза са дугим рукавима, овог пута оне доћи као вишња на врх торте, односно преко комплетног "аутфита". Мајица на бретеле преузима улогу живописног танушног прслука који обједињује све оне слојеве које имате на себи. Подразумева се, како "и над попом има поп", целокупну одевну комбинацију можете да заокружите сакоом, јакном или капутом у некој од модерних боја.

Када се све сабере, тешко да ћете из ове игре изаћи одевени у само две боје, јер ове сезоне иде се из крајности у крајност - или ћете одабрати монохроно одевање или, као у случају обрнуте слојевитости, оно у којем ће се на једном месту срести наранџаста, плава, жута, црвена, зелена - као на каквом постимпресионистичком сликарском платну.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације