Андреа (22) је 15 пута повећавала усне, и не мисли да стане: Срећна сам јер сам сада прелепа! (ФОТО/ВИДЕО)

НовостиОнлине

среда, 25. 09. 2019. у 15:30

Андреа (22) је 15 пута повећавала усне, и не мисли да стане: Срећна сам јер сам сада прелепа! (ФОТО/ВИДЕО)
До сада је потрошила велику своту новца како би их повећала, а филере је убризгала барем 15 пута. Сваки третман платила је најмање 130 евра

Андреа Емилова Иванова (22), студенткиња из Бугарске, одувек је желела да има велике усне, па је одмах након пунолетства одлучила да поради на томе.

До сада је потрошила велику своту новца како би их повећала, а филере је убризгала барем 15 пута. Сваки третман платила је најмање 130 евра.

Иако се подвргла естетским третманима много пута и њене усне, као ни она сама, уопште не личе на оне које је имала пре, Андреа не планира да стане, пише Дејли мејл . Жели још веће. С новим уснама, каже, осећа се срећније и има више самопоуздања.

"Свиђају ми се усне које тренутно имам, више него оне које сам имала пре. Срећна сам јер изгледам лепше. У Бугарској је ово сад модерно", рекла је Емилова која је убризгала разне врсте филера у усне и обишла готово све клинике у Софији.

На друштвеним мрежама добија и комплименте и критике:

"Добијам пуно комплимената за своје усне и изглед од различитих генерација људи широм света. Примам позитивне и негативне коментаре, али они лоши долазе углавном од жена", рекла је Андреа.

Како сама каже, она не сматра да усне могу да буду превелике јер свако има другачију перцепцију. Људи треба сами да одлуче за себе, сматра она:

"Људи треба да имају толику слободу да сами бирају за себе. За мене нема граница", каже Андреа која би волела да има највеће усне на свету, али како каже, велика је конкуренција.Autor: Stil / 24sata.hr

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Niko

25.09.2019. 15:56

Sto dajes pare, kupi sporet sloboda cacak i za malo para imaces usne ko iz bajke, ali moras ekspres ringlu koristiti

Bane

25.09.2019. 16:00

Meni je bila lepša pre. Njen izbor njeno telo. Nekome ne stoji ni boja kose u koju se farba, nekome garderoba prema polu ili godinama kojima pripada, neka svako radi šta poželi, samo da drugoga ne ugrožava.

Singer

25.09.2019. 16:05

Sacuvaj me boze kakvih sve izopacenih osoba ima,ona neshfata da je prirodna lepota najbolja i najlepsa.

Kićo Jakinac

25.09.2019. 19:59

ne lozite se, sve je ovo fejkcina..da rade samo tastatura voriori..sedativi, kapirate?

diplinž

25.09.2019. 19:59

uvijek će biti ovakvih ljudi, tako da me to ne čudi. čudi me da ne postoje neki propisi i ograničenja unutar struke estetskih hirurga. ipak su oni doktori, i morali bi da znaju šta je etika...