Све и да вам је тело у топ-форми, овог лета на плажи ћете сакрити знатно већу површину коже него претходних година. Тако, наиме, налаже модни тренд, а највише ће му се обрадовати даме које жале што им стомачић није равнији.

Ако се определите за дводелне моделе купаћих костима, рачунајте на то да је доњи део толико дубок да ће сигурно прекрити пупак. Уз то, како је на боковима поприлично подигнут, визуелно ће издужити ноге и учинити вас вишом него што јесте. Г

орњи делови су најразличитији - са бретелама или без њих , пертлају се, везују, имају карнере... Са дводелним, потпуно се равноправно такмиче једноделни, који показују сву лепоту женских бокова, налик на оне какве су осамдесетих носиле звезде серије "Чувари плаже". Било да су напред отворени све до струка или да откривају само мали део деколтеа, углавном се са њих вијоре карнери.

Најзаступљенији су модели у црвеној, жутој, белој, боји коже и лаванде (често су горњи и доњи део дводелних израђени у различитим бојама), а од дезена преовлађују цветни и пругасти.