ЈЕДАН од најважнијих догађаја у животу сваке младе особе опасно нам се приближава, па је увелико приметна нервоза у домовима свршених средњошколки. Јер, питање свих питања је - шта обући за матурско вече?

Подразумева се, свака девојка жели да те ноћи изгледа гламурозно, попут принцезе, чак и она која већи део године не излази из џинса.

То је могуће постићи и у оделу, нарочито у црно-белој комбинацији, које посебном може да учини екстравагантан крој и понеки упчатљив комад накита.

Желите ли, ипак, нешто женственије да оденете за ову прилику, онда је хаљина најбољи избор. На располагању су вам модели најразличитијих кројева и дужина, у најмодернијим бојама ове сезоне или сачињене од ефектних, дезенираних материјала. Од украса на њима истичу се ресе, карнери, плисе...

Као неизоставан додатак уз њих одаберите минијатурну свечану ташну са ланцем. А, ако се ипак не осећате најпријатније у хаљини, а желите да постигнете исти ефекат, идеално решење за вас је елегантан комбинезон, од тање, лепршаве тканине, који на моменте може да делује као најлепша хаљина макси дужине.