И РАДОСТ И НОЋНА МОРА: Шта обући за посебне прилике?

С. Б.

09. 04. 2019. у 20:54

И РАДОСТ И НОЋНА МОРА: Шта обући за посебне прилике?

Depositphotos

Посебне прилике су и радост и ноћна мора за многе даме. Ако имају ефектну сукњу, схвате да немају одговарајућу блузу уз њу

ПОСЕБНЕ прилике су и радост и ноћна мора за многе даме. Ако имају ефектну сукњу, схвате да немају одговарајућу блузу уз њу. Уколико као адут извлаче дивну снежнобелу кошуљу, испостави се да им недостају довољно елегантне панталоне. Отуда је свечано одело савршено решење за разне догађаје на којима се очекује одређени "дрес код".

Можете да се определите за једнобојна, ове сезоне нарочито за жуто, али које има занимљиве украсе попут перли нашивених по шавовима панталона и сакоа или, рецимо, мноштва стаклића. Дозу елеганције увек дају у дугмад пресвучена тканином од које је сачињено одело.

Нећете погрешити ни са дезенираним на којем преовлађује плава боја или са комплетно плавим уз које, на пример, можете да понесете елегантну кошуљу са сатенском крагном.

Најсвечаније ће, ипак, деловати црно-бело одело са занимљивим дуплим реверима попут скулптуре. А када је реч о кроју панталона, у понуди су "цигарет", па модели са широком ногавицама, са или без фалти, које се благо шире од колена...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације