Џемпери предугих рукава

С. Б.

петак, 25. 01. 2019. у 14:28

Џемпери предугих рукава

Depositphotos

Ове сезоне нарочито су упечатљиви џемпери изразито дугих рукава. Можда некима не делују практично, али зато су се дизајнери потрудили да их учине атрактивним

НАКОН година вишеслојног одевања, које је дозвољавало да током хладних дана носимо и кратке рукаве, један комад одеће је поново добио заслужено високо место на листи неизоставних у зимском гардероберу. Реч је о дебелим, вуненим џемперима, погодним како за боравак на планинама, тако и за оштро време у граду. Посебним га чини избор боје, шара, али и кроја.

Ове сезоне нарочито су упечатљиви џемпери изразито дугих рукава. Можда некима не делују практично, али зато су се дизајнери потрудили да их учине атрактивним. Поједини модели су такви да су рукави једноставни, само за десетак центиметара дужи од уобичајених.

Ипак, креатори су као овогодишњи адут истакли џемпере или дебеле ролке чији је унутрашњи део рукава, од ранфле до горњег дела подлактице, отворен, што дозвољава слободу покрета. Или, унутрашњи део рукава може уз помоћ рајсфершлуса да се отвара и затвара, по потреби.

Љубитељкама џемпера на располагању су кратки модели, али и веома дуги које девојке комотно понекад могу да носе и као хаљину. Од боја, ове зиме истакла се кармин црвена, а следе је нежна розе, нијанса беле кафе, маслинастозелена...


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације