Ако сте помислили да ове зиме нећете имати прилику да обучете вашу топлу, меку бунду од крзна, дефинитивно сте се преварили! Чак ни почетком првог пролећног месеца, зима се очигледно не шали.

Најпознатији светски дизајнери већ су се преоријентисали на вештачко крзно, будући да је развијена технологија израде крзна због које се оно готово не разликује од правог.

У колекцијама преовлађују различити кројеви, тако да можете да изаберете неки ефектан модел који одговара вашој грађи, а то је, у ствари, и најважније. Наравно, треба да имате у виду да краћи модели боље стоје уз дугачке сукње и хаљине и кратке чизмице, а комотне, предимензиониране бундице уз мини-сукње, фармерке, панталоне и чизме изнад колена. Ако волите анимал принт, стилисти препоручују да остатак ваше гардеробе буде у мирнијим тоновима. Што се боја тиче, избор је велики: тонови попут сиве, беж, црне и смеђе свакако ће вам одговарати ако сте љубитељ класичног стила, али и у бојама сезоне, љубичастој и црвеној, сигурно нећете проћи незапажено. У сваком случају, у бунди ћете изгледати гламурозно и отмено.