Има нешто у том огртачу! Или пелерини? У сваком случају, љубитељке моде широм света, "одлепиле" су за пончом, када је Кара Делевињ, једна од најуспешнијих светских манекенки, прошетала пистом огрнута Барбери "ћебетом" од фине јагњеће вуне и кашмира.

Ако желите "персонализован" пончо, са вашим иницијалима, мораћете да платите и нешто више од 1100 евра, колика му је иначе цена... Као Сара Џесика Паркер, Роузи Хантингтон Вајтли, енглеска глумица и манекенка, "Викторијин анђео" и Оливија Палермо, њујоршка трендсетерка и модна блогерка.

Зато, ако ове јесени огрнете пончо, сигурно нећете остати незапажени! Греје вас, онако мекан, лепршав, пријатан, а опет делујете тако лежерно, нарочито у уским фармеркама и кратким чизмицама.

За елегантнији "outfit", нека вам мало "спадне" с рамена, а за спортски - раскошни пончо с ресама, панталоне или шортс и, наравно, чизме од меке коже до колена. Дужи или краћи, од конца, вуне, кашмира или твида, украшен кожним каишићима, плетеницама или дрвеним дугмићима, сигурно ћете пронаћи онај прави за вас.