Најбоља дијета 2020!

Промо

петак, 19. 06. 2020. у 10:00

Најбоља дијета 2020!
Имате одговор на најтраженије питање – која је најбоља дијета 2020! Критеријуми који су узети јесте да најбоља дијета треба да делује брзо, да буде здрава, економична и да се лако примењује

Сајт специјализован за тему мршављења e-mrsavljenje.rsдоноси нам одговор на најтраженије питање свих оних који муче муку са вишком килограма – која је најбоља дијета 2020! Критеријуми који су узети јесте да најбоља дијета треба да делује брзо, да буде здрава, економична и да се лако примењује.

Одмах да вас обрадујемо – у наставку текста се налази формула за најбољу дијету 2020! Два главна недостатка сваке дијете су да људи најчешће нису у потпуности задовољни резултатима и да је веома тешко држати једну дијету дужи период. Зато смо ми нашу формулу најбоље дијете 2020 направили тако што смо кориговали, поједноставили и направили ефикасан микс 4 популарне дијете.

Дијета 16:8 или аутофагија

Аутофагија је највећи хит ове године! Аутофагију можемо представити као привремни пост који има бројне благодети за наш организам укључујући и регулисање прекомерне тежине. О значају аутофагије довољно говори податак да је везано за њена истраживања додељена Нобелова награда за медицину 2016 године. То је довољан разлог да се ова дијета нађе на првом месту у склопу најбоље дијете 2020. Процес аутофагије се одвија у току гладовања када ћелије почну да „једу саме себе“ и тако разлажу и „рециклирају“ оштећене, старе или канцерогене ћелије, а све у циљу контроле телесне тежине и продужења животног века. Премда се препоручује формула 16:8, аутофагија достиже пун ефекат већ после 12 сатигладовања. Сходно томе чувену дијету 16:8, држите по принципу 12:12. Дакле, 12 сати једете, а 12 сати можете само пити воду. Тако се смањује период без хране који већини људи код ове дијете представља главну потешкоћу.

Грејп дијета – брза дијета која топи килограме

Грејпфрут дијета спада у једне од најстаријих дијета које дају одличне резултате. Строга грејп дијета подразумева само конзумацију грејпфрута у трајању од недељу дана. Друга варијанта грејп дијете је према нашем мишљењу много боља и лакше спроводљива. Грејпфрут се конзумира пре сваког оброка који чине одабране намирнице. Разлог због ког многи избегавају ову дијету је горак укус ове воћке. У нашој најбољој дијети 2020 од грејп дијете смо узели да се сваког дана уз доручак, а по могућствуи ручак, користи грејп или сок грејпа.

Антистрес дијета – трећи елемент најбоље дијете 2020

Стрес нам је данас више присутан него икада. Не можемо га избећи, он је део свакодневнице. Стрес је такође један од највећих узрочника гојења, па му узвратите ударац антистрес дијетом. Она подразумева конзумирање намирница са антистрес дејством: поморанџе, авокадо, сирово поврће, пистаћи, црна чоколада, шафран… Практикујте и лагане тренинге, јер је потврђено да се приликом вежбања ослобађа ендорфин, хормон који изазива добро расположење.

Мршављење се гуараном – четврти састојак најбоље дијете 2020

На крају све ћемо зачинити „еликсиром живота” из Амазоније – гуараном, на чијој конзумацији се заснива гуарана дијета. Наше поднебље је познато по испијању кафе и немогућству да функционишемо без кофеина у себи. Међутим за разлику од кофеина из кафе, кофеин из гуаране има бројне додатне бенефите, па тако стимулише централни нервни систем, смањује апетит и даје енергију и то без штетних ефеката. Гуарана садржи 3-7% кофеина, који за разлику од оног из кафе не изазива убрзани пулс, спорије се ослобађа и делује дуже. Теобромин из гуаране подстиче топљење масти и целулита. У био-схоповима је могуће наћи млевену гуарану коју можете умутити у чаши воде, помешати са јогуртом или убацити у блендер са осталим воћем.

Комбинација ове четири дијете представља нашу формула за најбољу дијетеу 2020! Овакав режим сигурно ће допринети да се без много одрицања трајно решите вишка килограма.

Ипак, знамо да код дијета увек стоји једно питање. Може ли још једноставније? Може!


SAFFRANEX – најбоља дијета у капсулама

Да ли знате да су састојци из грејп дијете, антистрес дијете и дијете са гуараном саставни делови Saffranex капсула за мршављење? Saffranex је 100% природан препарат који доприноси здравом мршављењу и без промене начина исхране. Дејство овог препарата потврдиле су и многе познате личности, које су акценат ставиле на природном саставу овог производа.

Мари Мари / Фото Инстаграм профил Saffranex

Састав Saffranex капсула за мршављење вам обезбеђује све ефекте најбоље дијете 2020. Ту је екстрат цвета шафрана који је најпознатији природни антидепресив, и самим тим ублажава стрес и подиже расположење (ефекат антистрес дијете). Saffranexсадржи грејпфрут (ефекат грејпфрут дијете). Saffranex капусле за мршављење корсите се уз доручак и ручак, и на тај начин ће те постићи ефекат као да се уз та два оброка конзумирали ову воћку, али без одбијајућег горког укуса. На крају Saffranex капусле за мршављење садрже и кофеин из семена гуаране.

За пуне ефекте, односно како бисте у поптпусности испоштовали формулу најбоље дијете 2020 потребно је да комбинујете Saffranexса аутофагијом, односно 12:12 дијетом! Остаје вам само да гледате како ваши килограми заувек нестају.

Saffranex можете поручити преко сајта www.saffranex.rs,позивом на 011 401 08 74 и 066 34 33 34 или кликните ОВДЕ!

Понављамо још једном формулу за најбољу дијету 2020 и захваљујемо се порталу e-mrsavljenje.rs.

НАЈБОЉАДИЈЕТА 2020 = АУТОФАГИЈА ДИЈЕТА 12:12 + SAFFRANEXПратите нас и путем иОС и андроид апликације