Лекар, ког је одликовао Путин, ТВРДИ: Живећемо 40 година дуже и ЛЕКОВИ ЗА ТО СЕ УВЕЛИКО ПРОДАЈУ!

Ж. Ш.

недеља, 24. 05. 2020. у 15:30

Лекар, ког је одликовао Путин, ТВРДИ: Живећемо 40 година дуже и ЛЕКОВИ ЗА ТО СЕ УВЕЛИКО ПРОДАЈУ!
Владимир Хавинсон, кога је одликовао Путин, а био је номинован и за Нобелову награду, тврди да пептидни препарати продужавају живот, јачају имунитет и обнављају ендокринолошки систем
У Русији су већ доступни револуционарни лекови који продужавају живот за чак 40 година, тврди угледни професор Института за биорегулацију и геронтологију у Сант Петербургу, Владимир Хавинсон. Овај светски познати геронтолог, је за своје откриће био номинован и за Нобелову награду 2011. године, а председник Русије Владимир Путин га је за заслуге у научном раду одликовао највишим признањем.


Прочитајте још: Погледајте који чајеви вам могу помоћи у лечењу рака и дијабетеса: Поштујте ПРАВИЛО док га пијете, иначе можете имати проблем

Његови експерименти су показали да увођење такозваних пептидних препарата продужава живот за 30 до 40 процената. Пептиди јачају имунитет и обнављају ендокринолошки систем.


Целу вест можете да прочитате на порталу Магазина Новости


Коментари (1)

Slobodarski

24.05.2020. 16:29

Medicina kao nauka podpomogla je i do sada da ljudski vek bude mnogo duzi nego pre pedeset godina.Nista nije cudno sto se pronalaze mnogi novi lekovi da nas vel bude duzi.Ipak naucnici koji se bave medjuljudskim odnosima su zatajili u napredovanju u svojoj struci. Konflikti su zestoki danas kao iz vremena rane istorije.Pojedinci kao i regioni i drzave namogu resavati nesuglasice bez borbe ili rusenja civilizacijskih dostignuca.