ПРОШЛО је много времена откако је певачица Лепа Брена (59) водила борбу са вишком килограма. Но, и даље се о томе прича, јер многе занима како је успела да дотера линију.

Брена је за шест месеци смршала 17 килограма. Позната је по витким и дугим ногама, а како је успела да се реши вишка открила је једном приликом. Казала је како је заиста немогуће држати дијету шест месеци, али напослетку је успела.

Оно што ју је покренуло да ослаби био је коментар једног конобара са почетка њене каријере, који јој је рекао: "Мислио сам да ће доћи певачица, кад оно дошла трафостаница!" Такав коментар је повредио певачицу, али и мотивисао на промену. Како је брзо схватила да се нешто догађа са њеним телом, одлучила је исто довести у савршено стање.

- Ујутру сам обично јела једно или два јајета. Гледала сам да то буду органска јаја. За ручак је обично била некаква посна супа без масноће и резанаца. У ствари то је била вода у којој се само барило поврће, а не кувало до бесвести, па да не добијете нити један витамин из целе приче. Ту је обавезно било и неко месо, које је било на грилу или је било кувано. За вечеру је то био комад рибе или меса, уз салату - испричала је своју дијету, док је познато да од почетка каријере па до данас није вратила некадашњу линију, којом није била задовољна.

(Блиц)