СЕЗОНА вируса је тек почела, а да би вас поштедела, важно је да јачате имунитет, у чему је неприкосновен витамин Ц. Направите сами своју дневну дозу. Узмите агруме - лимун, поморанџу, грејп, мандарину или лимету, па када их поједете, добро оперите кору и исецкајте је. Поређајте је на чисту памучну тканину и оставите неколико дана на собној температури док не постане сува. Затим је убаците у блендер и измиксајте у прах, преручите у посуду са поклопцем и држите је на сувом и хладном месту.

Конзумирајте бар једну кашичицу праха дневно, тако што ћете га сипати у супу, салату, сок, десерт... Јер, кора агрума садржи врло високе дозе витамина Ц и богата је ензимима и фитонутријентима, а укус је врло пријатан.