Дентални туризам у Србији - 3 разлога због којих се за поправку зуба долази баш код нас

уторак, 21. 05. 2019. у 14:00

Дентални туризам у Србији - 3 разлога због којих се за поправку зуба долази баш код нас
Да ли сте знали да су цене стоматолошких услуга у Србји међу најнижим у Европи? А да ли сте знали и то да су наши стоматолози и те како цењени у Европи, али и у свету?

Да ли сте знали да су цене стоматолошких услуга у Србји међу најнижим у Европи? А да ли сте знали и то да су наши стоматолози и те како цењени у Европи, али и у свету? То су и главни разлози због којих је дентални туризам у Србији из године у годину све популарнији. Постоји више разлога за то, али два претходна разлога су кључна.

Дакле, странци, али и наши људи који живе преко, радо бирају да да за разне стоматолошке интервенције дођу у Србију и добију подједнако квалитетну услугу за знатно мање пара.

Према њиховом сведочењу, исплативо је доћи чак и када у обзир узму и трошкови превоза, смештаја и хране. Са друге стране, наши људи који живе преко имају много више разлога да се одлуче да управо у Србији поправљају зубе, јер ће сигурно тај долазак искористити како би се видели и са својом породицом и старим пријатељима.

КАКО СЕ ТАЧНО ИСПЛАТИ ПОПРАВКА ЗУБА У СРБИЈИ?

Чињенице нико не може оповргнути, а у квалитет наших стоматолога ћете се засигурно уверити, уколико одаберете праву стоматолошку ординацију. Чињеница је да најчешће странци и наши људи у Србију долазе како би уградили крунице за зубе. Цена круница за зубе у Србији је од 100 евра за метало-керамичке крунице, док је за безметалне крунице нешто виша и креће се од неких 150 евра па навише, што вам вероватно на први поглед и не изгледа тако повољно. Међутим, у поређењу са круницама за зубе које коштају од 600 до 1000 евра у западним земљама, сложићете се да је ова цена у Србији и те како повољна. Притом, наши стоматолози су веома стручни и готово је сигурно да ћете бити задовољни овом стоматолошком услугом. Поред круница за зубе, популарно је и лечење зуба, које вас у Србији може коштати од 50 до 100 евра, а у иностранству и до 1000 евра за само један зуб. Такође, не треба посебно говорити о фиксној протези, која у Сједињеним Америчким државама може да кошта чак 8000 евра, док у Србији кошта максимално 800 евра по вилици, а може се наћи и за 500. Ово су само неки од примера и оквирне цене, али је већ ту више него очигледно да се чак и за ситније интервенције исплати доћи, а да не говоримо о неким озбиљнијим проблемима или решавању већег броја проблема са зубима.

СМЕШТАЈ КАО ВАЖНА СТАВКА ЗА СВЕ ДЕНТАЛНЕ ТУРИСТЕ

Уколико у Србију долазите само због поправке зубе, вероватно ће ваш избор бити Београд. А уколико у Београду немате рођаке и пријатеље, прво питање након избора стоматолошке ординације биће избор одговарајућег смештаја. Број хотела и апартмана у Београду је из године у годину све већи, а квалитет који нуде је такође на високом нивоу. Наш савет је да изаберете смештај који је у близини стоматолошке ординације коју сте изабрали. На пример, ако сте изабрали стоматолога чија је ординација на Врачару, пронађите и смештај који одговара вашим потребама и буџету на истој општини. Добро је бити у близини изабране стоматолошке ординације, како у великом граду не бисте губили време на гужву, нервирали се у саобраћају и слично. Увек је боље то време искористити на неке лепше ствари и, на пример, обићи неку од знаменитости Београда.

ГДЕ СЕ ХРАНИТИ?

Сви они који први пут дођу у Србију, као и они који годинама нису били ту, желе да пробају домаћу српску храну, али и да виде шта је то ново и модерно стигло у наш град. Када је исхрана у питању, квалитетних ресторана, кафана, киоска брзе хране и пекара нам не мањка. Поред тога, уколико немате довољно времена за обилазак града и потрагу за добрим рестораном, треба да знате да у Београду савршено функционише и достава хране. Осим што је једноставније, ова опција вам омогућава да пробате храну из више различитих ресторана. Још једна предност доставе је што одговара и онима који не желе да сви знају да су у Београду.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Dačo

21.05.2019. 15:32

Увести у школе обавезног стоматолога,ипак немају сви родитељи пара за приватне зубаре,јел тако

Ja

21.05.2019. 18:39

Dobro upakovane reklame. Ovdje je još trebalo izreklamirati npr. taxi službu, restorane i sl.