Облик носа открива каква сте особа

Т. Л.

четвртак, 28. 05. 2020. у 12:10

Облик носа открива каква сте особа

Depositphotos

А ево како нас разоткрива централни део лица...

ДА ли сте "власник" великог носа? То значи да имате снажну потребу за доминацијом и демонстрацијом моћи. Его вам је у сразмери са овим делом тела, као и потреба да наређујете, а никако да будете неко ко извршава нечије наредбе или жеље. Што је нос мањи, мања је и тежња за водећим положајем, смањују се и амбиције, али зато расте жеља за пословима у којима се траже машта и креативност. Такве особе не воле рутину, а радо помажу слабијим од себе. Дуг нос је показатељ јаког инстинкта, здравих амбиција и тенденције ка пословним успесима, а кратак недостатка снаге за такмичење и доказивање, али и постојања генерално добрих намера и осетљивости.

А ево како нас још разоткрива централни део лица:

ПРЋАСТ

Особе са оваквим носем је некако тешко не волети, јер су слатке, симпатичне, веселе и дечји драге. Сви воле да буду у њиховом друштву, због бескрајног оптимизма који емитују.

ОРЛОВСКИ

Није лако бити у присуству људи са орловским носем, јер су врло амбициозне и не воле да се неко нађе на њиховом путу. Важно им је да виде да их други поштују и да их доживљавају као ауторитет. Другачије не знају да функционишу.

ШИРОК

Ако је ваш нос "пун", "меснат", онда сте неко ко је брижан и посвећен у партнерским односима, а у пословним брзомислећи. Понекад планете на прву лопту, па делујете агресивније него што стварно јесте.

ГРЧКИ

"Носе" га интелигентне, самосвесне, одмерене и стабилне особе, на које други увек могу да се ослоне, јер су одговорне и у кризним ситуацијама никада не паниче. Класично раван нос је показатељ надахнутих личности које осећања ретко показују.

ЕГИПАТСКИ

Дугачак нос са великим "проширењем" на крају открива радозналу и способну особу, која сваком проблему приступа на нов, интересантан начин. Харизматична је, креативна, флексибилна и авангардна.

РИМСКИ

За особе са ширим носем који на крају има квргу се каже да су изузетно амбициозне, способне и рационалне. Поседују особине и вештине вође. Никада не срљају, већ увек добро размисле пре него што донесу коначну одлуку.

Коментари (2)

Mima

29.05.2020. 10:05

Ovo se davno davno moglo govoriti.Sada je to sve opetisano i zensko i musko,cak majke iz porodilista iznose bebe vec operisanih noseva,tako nema vise prirodnih po kojima ce se videti karakter i najgore je sto mozete prevariti jer to nije original.Npr.prcasti nos moze imati harpija,operacija cini cuda kao i za sve ostale tipove nabrojane ovde.