Економски стручњаци, али и неки психолози би рекли да је планирање неопходно за кућни буџет, али и добар начин да избегнемо стрес.

А ново годишње добра, посебно тако весело и топло као што је лето, пред нас ставља бројне изазове – било да је то потреба да обновимо гардеробу, организујемо породичне активности или планирамо свакодневну набавку. Од сада све можемо на једном месту - зато, нека припреме за лето почну!

И КУПОВИНА ГАРДЕРОБЕ МОЖЕ БИТИ ЈЕДНОСТАВНА И ЕФИКАСНА

У сусрет сунчаним данима, квалитет материјала одеће коју носимо постаје још важнији, јер са топлијим температурама постајемо осетљивији на њен осећај на кожи, удобност и практичност.

Управо зато, Лидл је у свој асортиман уврстио удобну, квалитетну и разноврсну летњу одећу за одрасле и малишане: мајице, комбинезоне, хаљине, тунике, шортсеве и купаће костиме. Кројеви и боје естетски су уобличени тако да буду погодни за комбиновање за људе са различитим стиловима, те одговарају за различите прилике и околности.

Уз то, у Лидлу можете купити текстил који на себи има ознаку Хохенстеин, која гарантује висок квалитет, јер се у лабораторијама немачке компаније Хохенстеин обављају тестирања безбедности, постојаности и отпорности материјала. Такође, кројеви комада из Лидлових колекција са овом ознаком осмишљени су да омогуће лако кретање и потпуну доследност величина.

Зато, како бисте у припремама били брзи и ефикасни, погледајте нови Лидлов летњи каталог и уместо заморног обиласка и пробања великог броја одевних комада, упутите се у најближу Лидл продавницу са листом потребних артикала и једноставно одаберите гардеробу која вам се допада.

НЕ ЗАБОРАВИТЕ ЛЕТЊУ ОПРЕМУ ЗА УЖИВАЊЕ

Поред гардеробе, у овогодишњој Лидловој летњој колекцији можете пронаћи опрему за плажу и бројне друге артикле за вашу потпуну удобност на сунцу: душеци и лопте за воду, дечије играчке, шатори, сунцобрани и простирке за пикник – све на једном месту.

Уз Лидлов летњи каталог осмислите породичне активности и шта вам је све потребно за одмор у природи, пре него што вас високе температуре натерају да неплански одлазите у куповину.

Кад наступе топли летњи дани, много тога се мења - од одеће, преко неге до начина исхране. Зато водите рачуна о свом телу и здрављу и нека вас сунце овог лета не изненади. Припремите на време све што је потребно и искористите само добре стране лета.

А како је у Лидлу задовољство потрошача увек у фокусу, сви који купе производе из асортимана текстила имају могућност враћања робе у року од 30 дана од дана куповине, без навођења конкретног разлога.

Уживајте у квалитетној, разноврсној и удобној одећи за сунчане дане, по одличним ценама - јер лето је лепше уз Лидл!