Откријте којој групи припадате: Начин на који држите телефон и куцкате поруке говори о вашој личности

Т. Л.

07. 11. 2019. у 18:15

Откријте којој групи припадате: Начин на који држите телефон и куцкате поруке говори о вашој личности

Depositphotos

Постоје четири основна начина држања телефона која одражавају наш карактер

МАЛО је вероватно да сте размишљали на који начин држите телефон док разговарате или куцкате поруке и "сурфујете". Али ето, није свеједно како то радите, јер говори о вашој личности - тврде британски научници на основу спроведеног истраживања. Они су дошли до закључка да постоје четири основна начина држања телефона која одражавају наш карактер.

У ЈЕДНОЈ РУЦИ/"ТИПКАТЕ" ПАЛЦЕМ

Ако се препознајете у овоме, имате аргумент да се представите као организована и дисциплинована особа која тачно зна шта жели. Свестраност је ваше јако оружје. Више волите да говорите него да слушате, а за вољену особу сте спремни све да учините.

СА ОБЕ РУКЕ/КУЦАТЕ ПАЛЦЕМ

Овај стил говори да желите заштиту и пажњу. Не волите да показујете осећања, што може да буде хендикеп у вези, јер би партнер могао да се осећа мање вољено него што стварно јесте.

СА ОБЕ РУКЕ/КОРИСТИТЕ ОБА ПАЛЦА

Често сте у страху и бризи, са или без разлога. Потребан вам је партнер који ће вас сасвим разумети, како би вам помогао да будете самоуверенији и јачи.

У ЈЕДНОЈ РУЦИ/ "ТИПКАТЕ" КАЖИПРСТОМ ДРУГЕ РУКЕ

Ви сте уравнотежени, спремни да жртвујете све за добро других. Не волите гунгулу, па бежите на мирна места. Вољенима опраштате све грешке, и то истог тренутка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације