ПОНАШАЊЕ и поступци много говоре о људима, али да ли знате да ваш карактер у великој мери открива и положај прстију, односно начин на који држите палчеве.

Палац леве руке нагоре

Реч је о врло практичним особама, ретко доносе одлуке на брзину, а пре коначног закључка анализирају ситуацију из сваког угла. Тешко их је преварити јер имају изражену интуицију и непогрешиво знају да процене да ли их неко лаже. Овакве особе цене пријатеље и породицу, а краси их и специфичан смисао за хумор, због чега су радо виђени у друштву. Романтичне су и одлично знају како да шармирају супротни пол.

Палчеви у истој равни

Овакав положај палчева карактеристичан је за људе којима су битне и најмање ситнице. Реч је о перфекционистима који и од других очекују исти ниво посвећености у свему. По природи су лидери, али су увек спремни да чују мишљење других. Искреност је њихов највећи квалитет чиме могу сваког да разоружају. Не либе се да кажу шта мисле, нити друге спречавају у томе.

Палац десне руке нагоре

То су емотивно интелигентне особе. Лако могу да схвате како се други осећају, чак и када покушавају да то сакрију. То олакшава однос и комуникацију са њима због чега им се људи поверавају. Могу да сагледају ствари на прави начин и да о свему донесу исправну одлуку. Људе привлачи њихова способност разумевања туђих емоција и топлина коју поседују. У вези одлично разумеју и оно што партнер не изговори.