Зашто је боље бити дама?

Т. Л.

понедељак, 20. 05. 2019. у 15:21

Зашто је боље бити дама?

Depositphotos

Припаднице лепшег пола су одувек биле инспирација мушкарцима, изазивале су пажњу и будиле знатижељу, али су, чини се, и даље у многоме остале недокучиве

ЖЕНЕ, не можеш са њима, али не можеш ни без њих - записао је филозоф, теолог и књижевник Еразмо Ротердамски, а психијатар и психоаналитичар Сигмунд Фројд је "признао": "Велико питање на које никада није одговорено и на које ни ја нисам био кадар да одговорим, упркос мом тридесетогодишњем истраживању женске душе гласи: шта жена хоће?".

Припаднице лепшег пола су одувек биле инспирација мушкарцима, изазивале су пажњу и будиле знатижељу, али су, чини се, и даље у многоме остале недокучиве. Тајанствене. Понекад се за њих каже да су заправо јачи пол, а ако и није тако, на форумима се на духовит начин "испреда" прича зашто је боље бити жена.

* Даме у просеку имају дужи век.

* Мање су "килаве" од мушкараца, лакше се боре са вирусима, промајом, умором.

* Док причају, могу да раде више ствари у исто време, а да не изгубе фокус са суштине.

* Мушкарци њима отварају врата, а не обрнуто.

* Имају ПМС као изговор за лоше расположење/ главобољу/малтретирање партнера.

* Женске сузе су у реду, мушке се приписују килавцима.

* Увек је боље бити "татина ћерка", него "мамин син".

* Мушкарци клече пред женама када их просе, а не обрнуто.

* Кад су на састанку са досадним фрајером, увек могу да се задрже у тоалету "поправљајући шминку" и да оду раније, јер их боли глава.

* Није им потребан нови, брз ауто да би се обрадовале. Исти ефекат остварују нове ципеле.

* Девојке могу да се грле са другарицама, спавају у истом кревету и јавно показују љубав, а нико неће помислити да су хомосексуалне оријентације.

* Жене знају да ли су неком мајке и без ДНК анализе.

* Увек могу да искористе шарм да би се прогурале преко реда или избегле плаћање казне за брзу вожњу.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Mile

20.05.2019. 17:47

Sigmund Frojd : šta žena hoće?". Problem koji veliki psihoaniliticar nije shvatio je da odgovor na to pitanje Ne zna skoro ni jedna zena . Ne zna sama , sta stvarno zeli , ili suvise cesto menja prioritete , sto mu dodje na isto .

trigger2

20.05.2019. 18:32

U kakvom licemernom svetu zivimo. Da je naslov bio zasto je bolje biti muskarac, digla bi se razne organizacije za zastitu rodne ravnopravnosti (zena).Muskarcima su vezane ruke i sve vise ih blate. Objavite mi komentar, vec 5.za redom mi niste objavili a nikoga ne vredjam, samo stajem u odbranu muskaraca!