Упознале сте савршеног мушкарца - културног, образованог, са стилом, који зна ко је и чему стреми. Ипак, на сам помен да има 40 и неку, већ сте на пола пута до врата. Савет вам је да пре него што га отпишете, размотрите све постојеће стереотипе, разбијете предрасуде.

Вероватно има неки озбиљан проблем“ - ово може бити истина, али је пуно и оних који су ожењени и разведени, са истом карактерном особином. Можда је јурио унапређење, тражио праву особу...

Сигурно је женскарош„ - ако се још ни једној није обећао, не значи да јури за сваком сукњом и свакодневно ређа рецке. Зато не бежите, већ покушајте да сазнате шта је у питању. Поред тога, сасвим је разумљиво да се број бивших накупио током година, али то не значи да ће вас преварити првом приликом.

Плаши се везивања“ - да, ово заиста може бити случај. Ипак, сви ми срећемо погрешне партнере током живота, па је можда био повређен или остављан. Можда је желео да се скраси, али оне са којима је био то нису хтеле. Зато га не кажњавајте оваквим коментарима, само зато што му претходне везе нису успеле.

Вероватно не жели децу“ - ако му деца нису била на „радару“ пре десетак година, не значи да је то сада случај. Сви знамо да се приоритети с временом мењају. Сад кад је добро пословно ситуиран, финансијски обезбеђен, следећи корак му је можда прављење беба. Стога не претпостављајте, већ га отворено питајте.

Није створен за брак“ - можда је ово истина, а можда и није. Ипак, поента забављања је да се упознате. Партнер би требало да задовољава све ваше потребе и да му будете на првом месту. Постављањем правих питања током састанка можете открити за чим трага, шта су његови приоритети. Други показатељи, попут тога да ли вам на време одговара на поруку, такође могу да укажу на то да ли је или није „погодан за дугу везу“.