Млекара Шабац представила је данас A la Krem сирни намаз направљен од пажљиво бираног и контролисаног млека са домаћих фарми. Захваљујући његовој кремастој структури, јединственом укусу и ароми погодан је за припрему свих врста кулинарских специјалитета, у шта су нас уверили шеф посластичарнице хотела Хилтон Београд Марко Трпковић и food блогерка Татјана Милетић. Ови искусни кулинарски зналци, присутнима у Саша бару, припремали су две врсте чизкејка и тирамису на бази A la Krema.

Било да се бавите припремом хране у угоститељском сектору, као професионалац, или само желите да у свом дому припремите нешто укусно, A la Krem је прави избор за вас. Паковања су прилагођена управо потребама и једних и других те се могу наћи и чаша од 250 г али и кантица од 2 кг.

Сви ми трагамо за инспирацијом током припреме празничне трпезе у жељи за неким новим искуством, укусом или аромом. Комбинујући старе бакине рецепте са трендовима о којима се често дискутује, правимо тренутке за памћење, а Млекара Шабац вам нуди A la Kremкао неизоставни састојак" – изјавила је Милица Јелић, директорка маркетинга у овој компанији.

(ПР)