Због непоступања по здравственим прописима у Колашину УХАПШЕНЕ ТРИ ДРЖАВЉАНКЕ СРБИЈЕ

Novosti Online/М. С.

среда, 08. 07. 2020. у 23:06

Због непоступања по здравственим прописима у Колашину УХАПШЕНЕ ТРИ ДРЖАВЉАНКЕ СРБИЈЕ

Фото: Depositphotos

У Основном државном тужилаштву у Колашину, по кривичној пријави локалне полиције после хапшења и саслушања одређено је задржавање до 72 сата за држављанке Србије
У ОСНОВНОМ државном тужилаштву у Колашину, по кривичној пријави локалне полиције после хапшења и саслушања одређено је задржавање до 72 сата за држављанке Србије Т.Р., Ј.М. и И.П., које се сумњиче да су починиле кривично дело непоступање по здравственим прописима за сузбијање опасне заразне болести.

Свему је претходила контрола аутомобила којим је управљао А.В. из Подгорице, у коме су се налазила још две безбедносно интересантне особе З.Б. из Колашина и М.М. која је дала своје податке, али која код себе није имала идентификациона документа.

После привођења у службене просторије Одељења безбедности Колашин ради утврђивања идентитета и даљих мера и радњи из надлежности полиције утврђено је да је она полицијским службеницима саопштила погрешан идентитет, однсно да се ради о лицу Т.Р. (30) из Републике Србије.

Потом је утврђено да у Колашину са њом бораве још две женске особе које су лоциране у једном угоститељском објекту у овом граду, а које су биле у друштву са безбедносно интересантним лицима Д.Ј. из Колашина и Н.Р. из Мојковца. После привођења, утврђено је да се ради о држављанскама Србије Ј.М. (21) и И.П. (46).

- Утврђено је да Ј.М. и И.П. немају евидентиран прелаз државне границе, као ни пријављен боравак у Црној Гори, саопштено је из Управе полиције Црне Горе.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације