ДФ памфлету НКТ-у: Покажите лабораторију за ПЦР тестове на КОВИД-19

Novosti Online

недеља, 05. 07. 2020. у 13:49

ДФ памфлету НКТ-у: Покажите лабораторију за ПЦР тестове на КОВИД-19
Демократски фронт обратио се јавности саопштењем поводом памфлета НКТ-а
Демократски фронт обратио се јавности саопштењем поводом памфлета НКТ-а.

Након данашњег примитивно политикантског памфлета НКТ-а верујемо да је и последњемгласачу ДПС-а јасно да је овај неуставни партијски катетер уграђен у Мила Ђукановића како би се борио против Демократског фронта а не коронавируса, саопштено је данас из најјачег опозиционог субјекта.


„Ово квази медицинско митраљеско гнездо Мила Ђукановића састављено од партијских лекара и високих функционера ДПС-а и СД- а огрезлих у непотизму и корупцији, управо представља пример колапса здравственог система који се већ деценијама урушава због грамзивости и лоповлука дипломираних неспособњаковића, који би да је ово правна држава већ били на дугогодишњим робијама“, истакли су из ДФ.

Они су подсетили на зараде које имају чланови НКТ, које је подсетимо већ обелоданио ДФ, односно у оквиру дискусије Милан Кнежевић.

„Очигледно да је помињање месечне плате од 5000 евра Јевта Ераковића, директора КБЦ- а и члана Председништва ДПС-, плате од преко 3000 евра Бобана Мугоше дугогодишњег одборника ДПС- а и вишеструког директора ИЈЗ- а, Нермина Абдића одборника ДПС- а, директора Ургентног центра и на силу предложеног кандидата за Тринаестојулску награду, Ранка Лазовића брата од стрица Зорана Лазовића, истакнутог ДПС-овца и некадашњег првог човјека КБЦ- а, такође предложеног за Тринаестојулску награду, Сенада Бегића доказаног црквеномрсца и љубитеља антиамфилохијевских карикатура, и на врху пирамиде Милутина Симовића, експерта за вађење кенебека после кише и откуп говеда пре избора, толико било лековито, да су се потпуно разголитили у природној величини своје мизерности и полтронства Милу Ђукановићу“.

Према њиховим речима, то није само став ДФ-а и већине грађана, већ стотине и стотине лекара, медицинских сестара и медицинског особља који ризикују животе на првој линији борбе против коронавируса, са мизерним платама од 300-500 евра сваког дана. страначки модели из ДПС-а и СД-а, сликали су се на неуставним НКТ конференцијама, иако нису провели ниједну минуту са зараженим пацијентима.

И уместо што окривљују Србију за своју неспособност и провинцијалне комплексе, боље би било да одговоре црногорској јавности зашто нису инсистирали да Мило Ђукановић након повратка из Белгије уради ПЦР тест на корону и буде у самоизолацији 14 дана као што то прописују опозиционим лидерима и обичним смртницима?

Такође би било веома значајно да одговоре црногорској јавности да ли је тачно као сто су то објавили поједини медији, да су министар спорта Млађан Јановић и потпредсједник КСЦГ Веселин Баровић заражени коронавирусом, да нису провели ни дана у самоизолацији и карантину, и да је након њихове посете Бијелом Пољу број оболелих само за јучерашњи дан порастао на 25?

Да ли је тачно као што су објавлили поједини медији, да су таст и ташта Милутина Симовића такође инфицирани коронавирусом, а да први човек НКТ- а ни дана није провео у самоизолацији, већ је као потенцијални преносилац вируса за потребе ДПС -а обилазио црногорске градове, и можда сејао корону као некад пшеницу у предизборним спотовима ове организоване криминалне групе.

Јавност свакако интересује и да ли ће градоначелник Тивта Синиша Кусовац бити ухапшен због кршења мера самоизолације и одласка на плажу као што је био ухапшен владика Јоаникије и седморица свештеника за дан Светог Василија Острошког? Оно што је сасвим извесно, јесте да Мило Ђукановић, Веско Баровић, Млађан Јановић, Синиша Кусовац, Милутин Симовић, његови таст и ташта нису били на дербију, нити су били у Тутину, ни у Сјеници, а ни у Новом Пазару“, истакли су они.

А то значи да је корона све време била у Црној Гори, и да грађани Тутина, Сјенице и Новог Пазара с правом сумњају да је КОВИД-19 увезен из Црне Горе за време илегалних прелазака границе ради куповине гардеробе за матурске вечери, свадбе и бајрамске свечаности. А то даље значи да Црна Гора нема лабораторију за ПЦР тестове на коронавирус, тако да и не може утврдити ко је инфициран а ко није, зато ће у наредном периоду због општег колапса и одустати од даљих тестирања примјењујући шведски модел природне селекције. Ако ово није тачно, наводе из ДФ-а, позивамо НКТ да пред читавом црногорском јавношћу покаже лабораторију за ПЦР тестове на КОВИД-19, и како изгледа процедура тестирања једног потенцијално инфицираног грађанина. А сматрамо врло сврсисходним да објасне црногорским грађанима и колико је купљено покварених респиратора, а колико их се покварило за вријеме употребе, и да ли ће неко због тога сносити одговорност?

Такође позивамо чланове НКТ – а, да пошто по њиховим тврдњама нису примили “ни цента” од марта мјесеца, објаве своје платне листе, а исто ће урадити и лидери и посланици ДФ- а, да упоредимо ко је профитирао за вријеме пандемије, а ко је донирао у борби против коронавируса.

И на крају позивамо Мила Ђукановића да заједно са Милутином Симовићем одабере термин за телевизијско сучељавање са било ким из ДФ- а, да им све ово додатно образложимо као оптужницу црногорских грађана због тога што су злоупотребљавајући службени положај, заразили Устав, инфицирали читаву Црну Гору, и прикључили је на њихов покварени респиратор. Али да пре сучељавања донесу ПЦР тест да су негативни на КОВИД 19, пошто постоје удаљене сумње да су позитивни, закључили су из ДФ-а.

(in4s.net)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације