Царевић: У Будви влада безакоње и окупација

Novosti Online / Б.Дабић

петак, 03. 07. 2020. у 14:26

Царевић: У Будви влада безакоње и окупација
Председник општине Будва Марко Царевић, након што му је обезбеђење дозволило да пође до Грађанског бироа, рекао да у општини Будва влада безакоње и окупација
Председник општине Будва Марко Царевић,након што му је обезбеђење дозволило да пође до Грађанског бироа, рекао да у општини Будва влада безакоње и окупација.


- Општина Будва не ради за грађане. Овој групацији није интерес да ради у интересу грађана, казао је председник општине Будва Марко Царевић након што му је обезбеђење дозволило да пође до Грађанско бироа.


Након што је изашао из зграде, Царевић је казао да је у питању фарса и да Општина не ради, него се ствара привид да се наводно грађанима омогућава улазак.


-Овде ради само Грађанаки биро и тиме желе да пошаљу поруку као да све нормално функционише. Није Грађански биро једино место где грађани остварују свој интерес, има пуно важнијих ствари. Ово је једна класична фарса, и овој је групацији очегледно да слушају своје политичке лидере и раде против интереса грађана, казао је Царевић додајући :”Ми ћемо бити упорни, долазити свакога дана, позиваћемо грађане да долазе у већем броју, јер ово је грубо кршење Устава”.


-Ово је срамота за државу да дозвољава да се на овакав начин, овакав један град, који су називали метрополом туризма, данас буде окупиран град, град у ком не функционише оно што је елементарно у шпицу туристичке сезоне, закључио је Царевић.

Представник обезбеђења казао је да новинари не могу ући у зграду општине јер “долазак није најављен”


ВУЈОВИЋ –КУЧ СЛАВИ


Одборник ДФ Ђорђије Вујовић казао је да му обезбеђење није дозволило да преда иницијативу секретарки СО Марији Кусовац, те да га је у холу физички спријечило.


-Унутра је 15 чланова овезбеђења, који су затворили све пролазе и не дозвољају чак и да овај папир, иницијативу доставе секретарки. Унутра је мучна атмосфера, једино слави Снежана Куч која је постала народни секретар, па је унутра организовала славље за њене присталице. Грађани не могу да остваре своја права, запослени су у стању шока, осим Куч која слави данас, казао је Вујовић.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације