Радовић: Јауци из будванске полиције се чују СВАКОДНЕВНО

Novosti Online / Б.Дабић

петак, 03. 07. 2020. у 11:56

Радовић: Јауци из будванске полиције се чују СВАКОДНЕВНО
Први пут за три и по године, Општина Будва није исплатила плату запосленимаБУДВА -Први пут за три и по године, Општина Будва није исплатила плату запосленима.


-То је први печат ДПС-а и пљачке ДПС-а, казао је данас председник СО Будва Крсто Радовић.


Он је упутио апел будванској полицији.


-Позивам ове одборнике да повуку наредбу коју су дали полицији која туче и малтретира наше суграђане. Јауци из будванске станице полиције се чују свакодневно, тамо се пребијају будванска деца. Та полиција ради по наредби Николе Дивановића, Владимира Булатовића, Предрага Јелушића, и министарке Сузане Прибиловић. То је СС дивизија ДПС- а која је спремна да стреља грађане ако им нареди шеф партије. Вођа одборничке групе је Марко Вуковић, а за њим Гојко Љубановић, Снежана Куч, Весна Нишавић, Драгана Пима, Борис Рафаиловић, Милија Секуловић, Божо Лазовић, Предраг Дајковић, Сања Ђедовић, Милан Зец, Горан Борета, Милица Петричевић, Марина Гардашевић, Предраг Милашевић, Анђела Бориловић (Ивановић) и Стеван Џаковић, казао је Радовић. Шеф кабинета председника општине Будва Марка Царевића, Никола Јовановић је казао да им је данас поново забрањено да уђу и спречени да раде оно за шта их је народ изабрао.


-Желим да обавестим целу црногорску јавност да су ангажовали обезбеђење чији је власник мултиминистар Предраг Бошковић и да су по његовој наредби они овдје да спречавају грађане да остварују своја права. Дакле, министар ДПС са још једном министарком Сузаном Прибиловић и 17 одборника ДПС, СД, Црногорске и оног независног одборника од памети, Стевана Џаковића спречавају нас да уђемо, казао је Јовановић.


Тако ће, поручио је он, морати да раде до задњег дана.


- Остало је још 58 дана када ћемо вас коначно одавде, вољом грађана, наглавачке избацити из фотеља. Невиђену тортуру коју су спровели према грађанима Будве, нећемо заборавити ни опростити, казао је Јовановић.


Другу седмицу заредом Општина Будва је затворена. Јутрос је на главном и службеном улазу полицијски кордон интервентне јединице, а припадници приватног обезбеђења су унутар зграде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације