Никола, не верујемо ти, ничим наше поверење НИСИ ЗАСЛУЖИО Дивановић подржао сраман Закон о слободи вероисповести, грађани Будве огорчени

Новости онлајн/Б.Д.

четвртак, 02. 07. 2020. у 15:33

Никола, не верујемо ти, ничим наше поверење НИСИ ЗАСЛУЖИО Дивановић подржао сраман Закон о слободи вероисповести, грађани Будве огорчени

Фото: Б.Д.

Насилна смена руководства Општине Будва донела је ново насиље над грађанима незабележено у последњих 70 година на овим просторима, навели су мештани Светог Стефана који осуђују насиље
ЗБОГ спорног избора Николе Дивановића за председника општине Будва прошлог викенда, данас се огласила месна заједница “Свети Стефан” чији је он мешанин.

Насилна смена руководства Општине Будва донела је ново насиље над грађанима незабележено у последњих 70 година на овим просторима, навели су мештани Светог Стефана који осуђују насиље.

Свих осам чланова Савета месне заједнице Свети Стефан који су потписали саопштење наводе да се јавности обрађају у веома компликованом и тешком тренутку “за наше место и цели град, у тренутку када се сви осећамо унижено, повређено, забринуто у односу на сваког појединца и друштво у целини”.

Пре пар дана, истичу, на врло упитан начин изабран је нови председник Општине, Никола Дивановић.

- Под сваком другом околношћу осећали бисмо задовољство што је човек из наше заједнице дошао на ту значајну функцију. Данас то није случај. Постиђени смо тим чином. Чињеницом да је у стању да седне у фотељу после свега што су његови рођаци, другови и грађани доживели од стране полиције инструисане наредбама партије којој припада и која га на ово место поставља. Након срамних сцена приређених у његовом родном граду, спреман је био да се исте функције прихвати додворавајући се тиранину, а окренувши леђа рођеном. Било је прилике и много раније да допринесе заједници, с обзиром на то да је народни посланик у Скупштини Црне Горе. Ни најмањим гестом то није учинио. Напротив, подржао је сраман Закон о слободи вероисповести заборављајући да је у нашем генетском коду поштовање према цркви и свему што она представља. Ћутећи и не реагујући, немо посматрајући уништење Милочерског парка и град хотела Свети Стефан. За нас са ових простора та амбијетална целина представља срце наше бити - навели су у саопштењу.

- Никола, не верујемо ти, ничим наше поверење ниси заслужио, ништа ти није свето! Окренуо си леђа најближима ставивши се у функцију криминалаца маскираних краватама и скупим оделима, који за разлику од правих криминалаца залажу главе својих грађана, а не своју - закључује се у саопштењу.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације