Још једна жртва прогона власти у Црној Гори: Данило Чановић, отац ТРОЈЕ МАЛОЛЕТНЕ ДЕЦЕ, добио ОТКАЗ

Новости онлајн/В.К.

четвртак, 02. 07. 2020. у 09:50

Још једна жртва прогона власти у Црној Гори: Данило Чановић, отац ТРОЈЕ МАЛОЛЕТНЕ ДЕЦЕ, добио ОТКАЗ
Данило Чановић, који је радио као радник обезбеђења у Општој болници у Никшићу добио је отказ јер је тако одлучио директор Илија Ашанин
ДАНИЛО Чановић, који је радио као радник обезбеђења у Општој болници у Никшићу добио је отказ јер је тако одлучио директор Илија Ашанин. Чановић се овим поводом обратио на свом Фејсбук профилу где је истакао да је жртва прогона власти.

- Никад нисам прекршио ниједну радну обавезу. Свој посао сам радио часно и поштено. Против мене никада није покренут ниједан дисциплински поступак. Ради се о самовољи, шиканирању и прогону. Због тога што дана 24. 6. 2020. нисам наводно стао у заштиту директора због наводног напада лекара, који су само вербално захтевали да прегледе те ноћи врши само дежурни лекар. То нема право да захтева од нас, нити ми имамо право и дужност да интервенишемо у случају полемике његове са лекарима - навео је Чановић додајући да доктори нису ништа насилно и агресивно урадили што се види на снимцима.

- Кад је схватио да нема потреба за нашом реакцијом, позвао је полицију да би га заштитили од часних и поштених лекара од којих није био угрожен - написао је Чановић, иподсећајући да је после 13 година часног и поштеног рада остао сам, без посла иако живи приватно и отац је троје малолетне деце.

- Све је то због прогона ове власти и тзв. директора. Ово није први пут да директор Илија Ашанин оставља људе без коре хлеба све због његовог политичког режима. Надам се да сам ја последња жртва његове тортуре. Ја сам жртва дукљанског шовинисте - поручио је Чановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

,Милан Путник

03.07.2020. 07:08

У тој Црној Гори сви који су за режим па и тај директор могу бити полицајци.Права ХУНТА од власти.